ConquerSMS

Du har via ConquerSMS muligheden for at sende SMS-beskeder til alle danske GSM mobiltelefoner. En enkelt SMS besked består af max. 160 karakterer. Hvis du skriver en besked der er længere, vil ConquerSMS automatisk opdele den i flere beskeder og sende disse samtidigt. Det kan dog forekomme, at beskederne modtages i en forkert rækkefølge; dette skyldes den protokol der anvendes af telefonselskaberne.

Besked Adressebog
mobil nummer til modtager
besked til modtager
tilføj standard beskeder
navn på afsender
 
navn nummer

Vejledning:
For at sende en besked, skal indtastes et mobil nummer og en besked. Hvis De ønsker at sende en standard besked, vælges denne fra drop-down listen. Bemærk venligst, at beskeden tilføjes, og ikke sletter, Deres allerede indtastede tekst.

Efterhånden som beskeden skrives, opdateres antallet af karakterer samt antallet af beskeder, der vil blive sendt til modtageren (dog kun hvis du bruger Internet Explorer browseren). Det kan ske, at der sendes en besked mere, da ConquerSMS automatisk kigger på den sendte besked og deler beskederne i hele ord, dvs modtageren vil ikke få to beskeder, hvor han/hun bliver nødt til at sammenholde de to for at finde eet ord.

Andre gratis services fra Conquer serien:
En online bookmark manager ConquerMarks og et simpelt chatforum ConquerChat. Sourcecoden til alle services kan hentes frit på http://www.theill.com/asp.asp.Bemærk:
ConquerSMS og dets ejere kan under ingen omstændigheder drages til ansvar for indholdet eller følgerne af afsendte beskeder via denne service. Har De spørgsmål vedr. ConquerSMS, bedes De sender en email til mig fra.