boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

3097


Sadolin
Uha, uha! En virkelig plat reklame har fundet vej til toppen! Det er reklamen for "Lin-o-sad". Øh, du mener "Sadolin"? Ja ja, det er dét jeg mener. Nogle talende malerbøtter hopper ind i et grimt hus og begynder at male løs. Imens skal vi uforberedte seere høre på et latterligt skab, der tror det er sjovt, hvis det bytter om på nogle ord eller bogstaver i en sætning. En stol, selv en vagabond ikke ville gøre plads til på trillebøren, retter skabet, hver gang det siger en åndsvag sætning. Dog rettes ikke den allersidste og mest uintelligente sætning: Magrethe Dronning.

2744


Superlight
Nej nej nu må det snart stoppe. Hvor latterlige må reklamer have lov til at være???? Denne gennemsyrede spændende beretning tager sin begyndelse klokken lortom aftenen, hvor en eller anden modig og tapper motorcykelbetjent har fået færten af en nogen mystisk og ulden sag: En Tuborg Lastbil med to ølmænd kører rundt midt om natten!!!!!!!!!!!!!!!!!.....MEGET MYSTISK. Man spørger straks sig selv: Er der sket et mord????, Hvem gjorde det??? Var det Butleren???? Og hvad med betjenten???? - Klarer han denne opgave??? Vi har her optakten til et sandt drama af dimensioner!!! Vores heltemodige betjent gør sin pligt uden tanke for sig eget liv - han stopper lastbilen!!!! Og siger med stille og rolig jysk accent (som rigtige betjente nu engang har!): Det er vist lidt sent..., men indvendig pumper adrenalinen!!!!! I lastbilen svarrer to velfornøjede og tilsyneladende meget farlige drukkenbolte: "Ja det trak ud".... "Nå og hvor mange har vi så fået idag?", Spørger den intelligente betjent, i og med teorien om et mord falder til jorden - der er nok tale om en sag om spirituskørsel!!!!! Drukkenboltene svarrer leende: 6-7-28-29-30 stykker hehehe (ingen højere??). Vores helt var heldigvis en ørn til matematik i skolen og kender desuden en del til ølbranchen - så det tager ham ikke mange sekunder at regne ud at det bliver en hel kasse!!!!! Det kan de to mystiske drukkenbolte bekræfte - hvorefter der straks ringer en klokke i hovedet på betjenten: "Så kan De ikke køre"...... Nu er vi langt om længe kommet til klimakset i denne krimi. De to drukkenbolte svarrer hånligt: "Ku ka' vi da så - Enhver kan køre på Superlight - der er ingen alkohol i!!!!!! Straks efter stikker de to mystiske og meget farlige ølmænd af - og tilbage står en totalt lamslået, sindsforvirret betjent, som læser på etiketten på en Tuborg Superlight flaske: "Superlight non alcohol".......................................... Hvis sådan en reklame ikke er lam - så ved jeg ikke hvad der er lamt.

2742


Bedstes babser
Bedstes babser er en dårlig reklame for en bryste holder der er tilegnet for gamle damer med hængepatter der når ned til maven derfor er der lavet en extra extra puchopper der nærmest prasser patterne op i hovedet så en grå gammel dame kan blive til en lækker smækker sild der simpelhen trækker mændende til sig. Det synes vi simpelhen er usmageligt for det er sgu meningen at gamle grå damer skal se gammel og grå ud

2678


Febreeze ær gåt
En ny reklame for Febreeze kom frem for et par dage siden. Febreeze er kendt for at lave de mest latterlige synkroniseringer på lavte med Kinder-reklamer. Dog har de klart ramt bunden med deres nye irriterende bonde-person. På et tidspunkt, siger bonden: aj så lugter e ik, med en kanon-bondeaccent, der leder tankerne hen på en retarderet bornholmer. Jeg er så TRÆT af synkroniserede reklamer, men når de tilmed prøver at give stemme BONDE-accent at de sgu da for alvor ude at ski... Febreeze LUGTER!

2678


Dove m. eksamenspigen
En plat reklame om en pige, der er blevet bedre til at gaa til eksamen, fordi hun har faaet en deodorant fra fucking Dove. Hun har en meget irriterende stemme og jeg er sikker paa, der alligevel lugter af lort, naar hun sidder inde ved et par hvidloegsspisende folkeskolelaerere.

2655


V6 med Camilla Martin
V6 reklamer hvor camilla martin skal synge, og hun synes så til sidst at det bare ikke er nødvendigt at synge, "det smager jo så godt". Det starter med at hun skal synge og efter noget tid, hvor det hele går skidt, og der står diverse filmfolk i baggrunden, siger hun ovennævnte

2644


Alka Forsikring
Det er en vammel og klam reklame der handler om en vammel mand der hopper og danser rundt i hans skodhytte.Jeg fatter ikke hvad han hopper og danser for fordi han er jo forsikret af Alka. Efter min mening en lorte reklame, der overhovedet ikke hører hjemme i reklamebranchen eller i det hele taget indenfor i medierne

2643


Kinder overraskelse
Jeg kan ikke forstå hvorfor der ikke er nogen der har nævt den endnu. For det første er det rigtig dårligt synkronoseret. Jeg tror aldrig jeg har set en Kinder reklame der er godt synkronoseret. I Reklamen siger de at det er tre ting i, der er noget være pis, der er chokolade og plastik ravelse i. Okay jeg har en fejl det er 3 ting i, vi må jo ikke glemme instruktionen.

2602


Tuborg Julebryg
Ding-ding-ding. Ding-ding-ding. Ding-ding-ding-ding-ding...... Prøv lige at finde på nyt. Nu har den reklame snart plaget os i et årti. Vi ser En hurtigt fremstillet tegneserie, kreeret af en af praktikanterne ude på Tuborg, som handler om en Julemand der kører med sin kane med gaver til alle disse pisseumulige snotforkælede møgunger, der har været så evigt artige iår. MEN MEN MEN.....Så kommer der sørme lige en Tuborg-lastbil kørende imod ham med alle de dejlige snebajere til alle os julefrokostglade danskere. Julemanden er jo desværre lidt af en alkoholiker, så hvad gør han nu????? Han vender selvfølgelig om og drøner efter den hersens Tuborg lastbil. Hele denne seance bliver akkompagneret af et sandt musikalsk mesterværk I form af "Bjældeklang". Instrumentet er et eller andet sygt stykke musiklegetøj købt i BR for 99,95, der har denne psykotiske hjerteskærende klang, som sådan noget billigt bras nu en gang har.

2593


Video Netto
En mand og en kone står i et stort tomt lokale. Konen siger: "Skulle vi ikke gå i Video Netto, og købe en god film". Manden skal lige vise hvor klog han er, og svarer: "Det kan vi ikke, det er søndag", men afbryder hurtigt sig selv:" Nå, nej Video Netto har jo åbent om søndagen". Alt er godt, og så kommer speakerens smarte tale: "I Video Netto får du de nye film kastet i nakken". Så kommer den store finale med mandens stemme. Han siger "Auv". Nøøj hvor "sjovt".

Tilbage til Top-10 listen.