boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1115


Danske Bank.... ZzzZzzZ
Hvilket reklame bureau har Danske Bank fået til at lave deres reklamer? og deres nye logo (klamt!)! Den værste (der overgår de andre Danske Bank reklamer) er den der vare 2 min med at en mand bare går rundt, og tænker på hvad han skal lave i fremtiden. Og til sidst når han hen til det sted han startede. Den er så klam og kedelig at man har lyst til at SMÆKKE fjernsynet.

1112


fakta - det tager kun 5 minutter men vi vil så ger
For det første tager det meget mere end 5 minutter, for man kan ikke finde noget! for det andet er det helt tydeligt en mand der snakker i fjernsynsreklamen og alligevel står der hilsen Heidi faktamedarbejder til sidst. Og så er hun fucking grim hende der som sætter en papkasse ned over en lille dreng, som hedder Boris........hva' fanden er det for et navn de ku' da ha' kaldt ham Mads eller noget andet normalt!!!

1108


Friiiiiiiiiiiiiiiiiisk
Ja den reklame af et dansk firma kaldet Frisk, som er på engelsk .. You need a FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISK ? argh jeg får kuldegysninger af det hver gang, det er faktisk ligesom alle de der tyske superreklame som Werthers Ægte og hva faen de nu hedder Kinder reklamer etc. it JUST AINT RIGHT! Frisk er dansk derfor dansk reklame tak .. i sælger sku ikke nogen Frisk i udlandet fordi de falder om af grin når de ser navnet !

1108


Telia- Endnu en latterlig internet reklame!!!
Det hele starter med, at en eller anden latterlig Hindu-Inder (selvfølgelig i Speakeren) synger en sang: A da bechenta, no da bechenta etc.!! så går kameraet så forbi forskellige kollegieværelser! Den første er Nepal-Calle, en eller anden gammel nepalsk perker, som smiler, mens han ligger i sin hængekøje! Den anden er yuppie-Claus, som skal forestille en fin forretningsmand, men han ligner den største bøssekarl der er til den finere del fetischisme! Tredje deltager er Score-Jens! Han er så latterlig grim og plat! Han åbner døren, så smutter han igen, åbenbart fordi han skal hygge sig med en blind dame! Fjerde og sidste deltager er Spagnum-Karen! Yes, dette er dråben!! En beskidt tilmudret luder som kigger på kameraet, som om der var noget sperm, hun kunne slikke af!! Alle disse scener er for latterlige, de burde inddrage reklamen tilbage!! Og musikken!!! A da bechenba!! Haha, "sjov reklame". Virkelig sjov!!

1106


Legalizer
Legalizer hash det skaber bare problemer og folk bliver mere og mere ligeglade til sidst man ved jo at inden for 10 år er hashen jo blevet Legalizeret. man skulle lave nogle coffe shopper i stedet for at sidde inden for i sit eget hus.der er jo ingen der har taget skade af at ryge hash.

1106


compaq
Totalt, fuldstændig helt og aldeles kikset og møgirriterende reklame om de 5 unge, friske og ikke mindst smarte mennesker, der skaber et IT-firma. Det er en pine at se reklamen igen og igen og igen, med deres smarte 24-7-365 og deres friske gå-på-mod og ... puha, jeg kan ikke skrive mere. Orker ikke at skrive mere om den latterlige rekvalme.

1105


Kinder Maxiking... Igen.
Vi har haft fat i den... Den der med den skeløjede ko der klynker Nu er du min... MEN! Det værste er sgu' da den klamme lille jødebrænder-unge der herefter toner frem.... hvorpå en af de andre Hitler-Jugends kværner : Det er ikke for børn.... så kommer den her klamme lille Nazibøsse med : Så er det lige noget for mig! NEEJ! Jeg hader de reklamer der kører porno på vammelt knepaffald med engleagtige airbrush fjæs og homofrisurer!

1105


Reklamer i radioavisen
Reklamer i radioavisen er noget lort Reklamer i radioavisen er noget lortReklamer i radioavisen er noget lortReklamer i radioavisen er noget lort vReklamer i radioavisen er noget lort Reklamer i radioavisen er noget lortvvvvv

1103


DalOOOOOOn
Efter min mening har Daloon ikke ligefrem tænkt sig om da de lancerede deres nyeste hit: "Mini-tacoskaller". Disse tre skaller kan jo som I ved fås i hele tre varianter: Med pølsefyld, med pizzafyld og mindsanten også UDEN pizzafyld.???¿¿¿¿ Hmm, det kan godt ske at det bare er mig som har misforstået noget, men hvad F..... er der i skallen uden pizzafyld???? Findes denne slags "Funsters" med Italiensk ost eller hva propper de i den?? Jeg mener at dette er den mest elendige reklame kun overgået af Daloon selv! De mener nemlig også at det tager mindst to dage at forberede et måltid mad?? Tror de må være bagud med måltiderne i Kina?? Wenlig hilsen Niels Pedersen - Stjær

1101


Sonofon
Hvis I ikke har Sonofon med, er det ikke en seriøs liste. Den bevidste ironi i legestue-scenen er et et billigt påskud, der tillader de egentlige platte virkemidler (som guitarklappene fx). At reducere ironi til en helgardering, som kan bruges til hvad som helst, er en folkesygdom: "Hvis det er bare er for sjov, kan jeg ikke knaldes for det" - anything goes

Tilbage til Top-10 listen.