boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1081


Friiiiiiiiiiiiiiiiiisk
Ja den reklame af et dansk firma kaldet Frisk, som er på engelsk .. You need a FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISK ? argh jeg får kuldegysninger af det hver gang, det er faktisk ligesom alle de der tyske superreklame som Werthers Ægte og hva faen de nu hedder Kinder reklamer etc. it JUST AINT RIGHT! Frisk er dansk derfor dansk reklame tak .. i sælger sku ikke nogen Frisk i udlandet fordi de falder om af grin når de ser navnet !

1081


Kvickly slogan
Kvickly er meget glade for deres elendige reklamer. De er specielt glade for deres slogan: Kvicklys nuværende slogan: Kvickly - så behøves du kun handle et sted! Bedre slogan til Kvickly ville være: Kvickly - så behøves du kun stå i kø et sted!

1076


compaq
Totalt, fuldstændig helt og aldeles kikset og møgirriterende reklame om de 5 unge, friske og ikke mindst smarte mennesker, der skaber et IT-firma. Det er en pine at se reklamen igen og igen og igen, med deres smarte 24-7-365 og deres friske gå-på-mod og ... puha, jeg kan ikke skrive mere. Orker ikke at skrive mere om den latterlige rekvalme.

1074


Telia- Endnu en latterlig internet reklame!!!
Det hele starter med, at en eller anden latterlig Hindu-Inder (selvfølgelig i Speakeren) synger en sang: A da bechenta, no da bechenta etc.!! så går kameraet så forbi forskellige kollegieværelser! Den første er Nepal-Calle, en eller anden gammel nepalsk perker, som smiler, mens han ligger i sin hængekøje! Den anden er yuppie-Claus, som skal forestille en fin forretningsmand, men han ligner den største bøssekarl der er til den finere del fetischisme! Tredje deltager er Score-Jens! Han er så latterlig grim og plat! Han åbner døren, så smutter han igen, åbenbart fordi han skal hygge sig med en blind dame! Fjerde og sidste deltager er Spagnum-Karen! Yes, dette er dråben!! En beskidt tilmudret luder som kigger på kameraet, som om der var noget sperm, hun kunne slikke af!! Alle disse scener er for latterlige, de burde inddrage reklamen tilbage!! Og musikken!!! A da bechenba!! Haha, "sjov reklame". Virkelig sjov!!

1073


frebrezee
En gammel kælling der står i sit køkken og prøver at lave mad hvad hun ikke kan finde ud af for hvorfor skulle man fjerne lugt hvis det ikke er brandt på bagefter kommer der så en mand med sin totalt grimme hund der ikke fatter andet end at være grim som slut er der en dame der sider med et par totalt umoderne og klamme løbesko som hun påstår ikke lugter mere man kan bare se at stemmen er lagt på ligesom tysk fjernsyn

1073


Storebæltsbroen
En enormt overgearet, friskfyr-agtig københavner overfor de to kedelige røvdumme bønder. Kan konceptet blive mere klichépræget? Jeg hader simpelthen denne reklame og deres uægte accenter, der slet ikke hører hjemme nogen steder, over alt på jorden. Det er til at brække sig over!!!!!

1071


DalOOOOOOn
Efter min mening har Daloon ikke ligefrem tænkt sig om da de lancerede deres nyeste hit: "Mini-tacoskaller". Disse tre skaller kan jo som I ved fås i hele tre varianter: Med pølsefyld, med pizzafyld og mindsanten også UDEN pizzafyld.???¿¿¿¿ Hmm, det kan godt ske at det bare er mig som har misforstået noget, men hvad F..... er der i skallen uden pizzafyld???? Findes denne slags "Funsters" med Italiensk ost eller hva propper de i den?? Jeg mener at dette er den mest elendige reklame kun overgået af Daloon selv! De mener nemlig også at det tager mindst to dage at forberede et måltid mad?? Tror de må være bagud med måltiderne i Kina?? Wenlig hilsen Niels Pedersen - Stjær

1070


Kinder Maxiking... Igen.
Vi har haft fat i den... Den der med den skeløjede ko der klynker Nu er du min... MEN! Det værste er sgu' da den klamme lille jødebrænder-unge der herefter toner frem.... hvorpå en af de andre Hitler-Jugends kværner : Det er ikke for børn.... så kommer den her klamme lille Nazibøsse med : Så er det lige noget for mig! NEEJ! Jeg hader de reklamer der kører porno på vammelt knepaffald med engleagtige airbrush fjæs og homofrisurer!

1067


FRISK
2 unge mennesker sidder i en bil, bagved dem sidder et ældre ægtepar, en af de unge smider noget klamt milkshake-agtigt-noget ud af vinduet, og rammer den ældre dame i hovedet. Så kommer der et lille klamt hoved med en klokke og siger: " Need a frisk"............................. og hvad fanden har det noget af gøre med nogle grimme halstabletter, som enlig smager af LORT!? Den er så skod. Og det værste er at min mor hun knækker sig af grin hver gang hun ser den... og hun er skideprovokerende når hun griner, derfor kan jeg ikke fordrage den reklame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1067


Legalizer
Legalizer hash det skaber bare problemer og folk bliver mere og mere ligeglade til sidst man ved jo at inden for 10 år er hashen jo blevet Legalizeret. man skulle lave nogle coffe shopper i stedet for at sidde inden for i sit eget hus.der er jo ingen der har taget skade af at ryge hash.

Tilbage til Top-10 listen.