boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1101


Kinder Maxiking!
Den mest spassede reklame der nogen sinde har været!!! Den er : dum,pigen er grim, den smager af lort! og har en grim og klam indpakning!!! Det virker helt ondsvagt med en grim og dum pige som står og æder en grim og klam "chokolade", mens hun siger: "Nu er du min" FOR ONDSVAGT!!!!!!!!!!!!!!!!! Gør os en tjeneste og sæt den med på siden! På forhånd tak! Fra Margrethe og Teresa

1098


Storebæltsbroen
En enormt overgearet, friskfyr-agtig københavner overfor de to kedelige røvdumme bønder. Kan konceptet blive mere klichépræget? Jeg hader simpelthen denne reklame og deres uægte accenter, der slet ikke hører hjemme nogen steder, over alt på jorden. Det er til at brække sig over!!!!!

1097


salatslyngeposen
denne reklame er sandsynligvis lånt fra TV-shop. Nogle smarte folk har fundet på at man kan komme sit salat i en pose, og så kan man lukke for posen og gå igang med at slynge sit salat - utrolig hvad man dog kan lave idag. Dette vidunderprodukt bliver demonstreret af den lykkelig husmor, der med let hånd slynge sit salat -BRÆK Posen kan sikkert også godt lægge under sengen eller i skraldespanden. vi må da håbe at TVshop holder sådan noget gyle for dem selv og ikke giver det til landsdækkende TV.

1095


FRISK
2 unge mennesker sidder i en bil, bagved dem sidder et ældre ægtepar, en af de unge smider noget klamt milkshake-agtigt-noget ud af vinduet, og rammer den ældre dame i hovedet. Så kommer der et lille klamt hoved med en klokke og siger: " Need a frisk"............................. og hvad fanden har det noget af gøre med nogle grimme halstabletter, som enlig smager af LORT!? Den er så skod. Og det værste er at min mor hun knækker sig af grin hver gang hun ser den... og hun er skideprovokerende når hun griner, derfor kan jeg ikke fordrage den reklame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1094


VW Passat Limosine
Når gammelfar læser at han kan få en limosine til ca. 300.000 kr. tænder han helt af -- begynder stort set a spanke the monkey. Han hopper ud i den gamle Samera og ned til forhandleren. Gammelfar bliver straks MEGET skuffet, da han ser Passat'en. Den har jo INTET med en limosine at gøre. Gammelfar kan ikke forstå det, men faktisk er der mere udstyr i hans gamle Samera end i en såkaldt Passat "LIMOSINE".

1090


Super Brugsen - ØØØØRL
Denne reklame skraber den absolutte kedsomshedsbund. Den person der har skrevet dialogen til denne reklame skulle have en gang lag - for det er altså VIRKELIG ringe - som overskrften antyder er man ikke just i humør (sådan rent helbredsmæssigt ihvertfald) til at tage i Brugsen bagefter man er blevet hjerne-torteret med... Ja, som amerikanerne ville udtale det - A PIECE OF CRAP. Et kort resumé; Mor ser betænksom ud. Hun vil gerne have at alting skal være "perfekkkt" som hun så flot udtaler det. Hun forklarer så hvor umulig hendes familie er. Det ender med at den desperate speaker finder nogle skodprodukter som tydeligvis er udvalgt efter ordene - jeg tror ikke at far, der gerne vil have noget blødt og dejligt, vil blive ellevild over et glas Nutella. Snarere tværtimod. Og mor; Hvad kunne du godt tænke dig ? "Jeg vil såmænd bare have at det hele er perfekkkkkt" - er der en gulvspand til stede ?

1089


Sonofon Variant: Børnetime er åbnebart den eneste
Hmm... Sonofon gør det igen! De laver en reklame, der bekræfter at deres kunder (åbenbart? iflg. sonofon i hvert fald) er UTROLIG dumme! -Rent faktisk er de så dumme, at de behøver at gå ned på BØRNETIME-niveau for at formidle deres budskaber! Helt ærligt? At fremstille Lotte-&-Anna-parodi, Jørgen-Clevin-tegner-og-fortæller - ja helt ærligt, så er de da sikker på, at provokere deres kunder tilstrækkeligt! Go Sonofon!

1089


Interflora
...den reklame, hvor Interflora forsøger at få mænd til at give kvinder blomster ved at fortælle dem, at kvinder kan nedlægges med en buket på lige fod med, at forskellige dyr kan nedlægges med forskellige slags skydevåben! Ingen kvinde bør holde af at få blomster fra Interflora efter at have set sin mand/kæreste se DEN reklame!

1089


Ecstacy kampanien
Denne reklame påvirker ikke unge fra at tage det. Men har fået flere til at tage det. Især i min omkreds Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.

1088


"Økologisk mel fra kornkammeret"
Der står en pige og en dreng. Pigen ælter dej, smider viskestykket over skulderen på ham og siger "Jeg går lige i bad". Så ringer telefonen, mens hun ligger i karbad. "Tager du ikke lige den dej og smider den i ovnen?"....... Han ælter den til store bryster, og hun spørger: "Har du været sammen med Miriam?" -Hvad fanden har den med økologisk mel fra kornkammeret at gøre og er de kærester, søskende eller hvad?!?!?!?

Tilbage til Top-10 listen.