boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1066


VW Passat Limosine
Når gammelfar læser at han kan få en limosine til ca. 300.000 kr. tænder han helt af -- begynder stort set a spanke the monkey. Han hopper ud i den gamle Samera og ned til forhandleren. Gammelfar bliver straks MEGET skuffet, da han ser Passat'en. Den har jo INTET med en limosine at gøre. Gammelfar kan ikke forstå det, men faktisk er der mere udstyr i hans gamle Samera end i en såkaldt Passat "LIMOSINE".

1066


Reklamer i radioavisen
Reklamer i radioavisen er noget lort Reklamer i radioavisen er noget lortReklamer i radioavisen er noget lortReklamer i radioavisen er noget lort vReklamer i radioavisen er noget lort Reklamer i radioavisen er noget lortvvvvv

1065


"Økologisk mel fra kornkammeret"
Der står en pige og en dreng. Pigen ælter dej, smider viskestykket over skulderen på ham og siger "Jeg går lige i bad". Så ringer telefonen, mens hun ligger i karbad. "Tager du ikke lige den dej og smider den i ovnen?"....... Han ælter den til store bryster, og hun spørger: "Har du været sammen med Miriam?" -Hvad fanden har den med økologisk mel fra kornkammeret at gøre og er de kærester, søskende eller hvad?!?!?!?

1063


Ecstacy kampanien
Denne reklame påvirker ikke unge fra at tage det. Men har fået flere til at tage det. Især i min omkreds Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.Vi er skæve.

1063


Kinder Maxiking!
Den mest spassede reklame der nogen sinde har været!!! Den er : dum,pigen er grim, den smager af lort! og har en grim og klam indpakning!!! Det virker helt ondsvagt med en grim og dum pige som står og æder en grim og klam "chokolade", mens hun siger: "Nu er du min" FOR ONDSVAGT!!!!!!!!!!!!!!!!! Gør os en tjeneste og sæt den med på siden! På forhånd tak! Fra Margrethe og Teresa

1059


Sonofon
Hvis I ikke har Sonofon med, er det ikke en seriøs liste. Den bevidste ironi i legestue-scenen er et et billigt påskud, der tillader de egentlige platte virkemidler (som guitarklappene fx). At reducere ironi til en helgardering, som kan bruges til hvad som helst, er en folkesygdom: "Hvis det er bare er for sjov, kan jeg ikke knaldes for det" - anything goes

1059


salatslyngeposen
denne reklame er sandsynligvis lånt fra TV-shop. Nogle smarte folk har fundet på at man kan komme sit salat i en pose, og så kan man lukke for posen og gå igang med at slynge sit salat - utrolig hvad man dog kan lave idag. Dette vidunderprodukt bliver demonstreret af den lykkelig husmor, der med let hånd slynge sit salat -BRÆK Posen kan sikkert også godt lægge under sengen eller i skraldespanden. vi må da håbe at TVshop holder sådan noget gyle for dem selv og ikke giver det til landsdækkende TV.

1052


Sonofon Variant: Børnetime er åbnebart den eneste
Hmm... Sonofon gør det igen! De laver en reklame, der bekræfter at deres kunder (åbenbart? iflg. sonofon i hvert fald) er UTROLIG dumme! -Rent faktisk er de så dumme, at de behøver at gå ned på BØRNETIME-niveau for at formidle deres budskaber! Helt ærligt? At fremstille Lotte-&-Anna-parodi, Jørgen-Clevin-tegner-og-fortæller - ja helt ærligt, så er de da sikker på, at provokere deres kunder tilstrækkeligt! Go Sonofon!

1048


Super Brugsen - ØØØØRL
Denne reklame skraber den absolutte kedsomshedsbund. Den person der har skrevet dialogen til denne reklame skulle have en gang lag - for det er altså VIRKELIG ringe - som overskrften antyder er man ikke just i humør (sådan rent helbredsmæssigt ihvertfald) til at tage i Brugsen bagefter man er blevet hjerne-torteret med... Ja, som amerikanerne ville udtale det - A PIECE OF CRAP. Et kort resumé; Mor ser betænksom ud. Hun vil gerne have at alting skal være "perfekkkt" som hun så flot udtaler det. Hun forklarer så hvor umulig hendes familie er. Det ender med at den desperate speaker finder nogle skodprodukter som tydeligvis er udvalgt efter ordene - jeg tror ikke at far, der gerne vil have noget blødt og dejligt, vil blive ellevild over et glas Nutella. Snarere tværtimod. Og mor; Hvad kunne du godt tænke dig ? "Jeg vil såmænd bare have at det hele er perfekkkkkt" - er der en gulvspand til stede ?

1047


Levertran med citronsmag
Moren kommer ind til sin nok omkring 16 årige søn og siger, jeg har levertran med hjem. Drengen siger ååååh nej, og så siger moren, det er levertran med citronsmag. Drengen smager på det og siger, hmmm, det smager jo af citron (som om han ikke kunne regne det ud). Det er den dårligste reklame jeg nogensinde har set.

Tilbage til Top-10 listen.