boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1045


Fri Dyresex
en abe kommer ind af døren den. en mand løber hen til abe og begynder at kneppe den pludslig kommer Joakim Løg ind han smider tøjet. så kommer der en 1000 heste og 90 mus alle begynder at ligge og bolle. men pludselig kan Løg ikke få sit forhud tilbage alle hestene, mus og aben griner af Løg fordi han ikke kan få sit forhud tilbage. og skønne Mads kommer ind og siger, jeg elsker dig løg. Mads og Løg begynder at kneppe og reklamen slutter!

1045


Interflora
...den reklame, hvor Interflora forsøger at få mænd til at give kvinder blomster ved at fortælle dem, at kvinder kan nedlægges med en buket på lige fod med, at forskellige dyr kan nedlægges med forskellige slags skydevåben! Ingen kvinde bør holde af at få blomster fra Interflora efter at have set sin mand/kæreste se DEN reklame!

1041


Unibank igen igen
En halvskaldet mandsling i stribet pyjamas befinder sig i soveværelset sammen med sin klimakterieplagede kone. I baggrunden høres skrig og skrål - angiveligt fra nabohuset. Den klimakterieplagede kone nærmest koger af raseri (men okay... hedeture hører vist også med til overgangsalderen), og siger så til sin stakkels mand: "Altså, hvis du ikke gør noget, SÅ GØR JEG!" (cirka). Her går det for alvor galt! JAMEN SÅ GØR DOG DET - og lad så for h...... være med at råbe i mit!!! Hvorfor skal manden gøre noget - det er jo den hysteriske kone, der generes af larmen!!! Nå, men Mister Pyjamas vader ud i haven, og der møder han nabokonen (over hækken). Hun er rasende.... fråden står hende nærmest om munden. Så vender hun hovedet, ser på Mister Pyjamas, smiler fjoget, og vifter faretruende med en pegefinger og udbryder: "Det er dig, der arbejder i Unibank, er det ikke?" Mister Pyjamas svarer ikke - han smiler åsse fjoget, men hvem ville ikke gøre det, hvis naboen midt om natten henvendte sig over hækken med et fjoget grin og en viftende pegefinger, mens man var ude at trække lidt frisk luft, med ordene: Det er sgu da dig, der... "et eller andet" hvorefter hun stormede ind i huset igen. For det gør hun, nabokonen i reklamen. Og så: Du-dy-dydu-dy-duuuuu-dudu! (Nerveflossende violinspil)

1039


Bamseline klamt skyllemiddel
Det hele handler om en eller anden billig luder der ikke får pik nok, og derfor sidder hun og fedter med et eller andet brunt tæppe, mens hun siger med en laaaaaangsom stemme at hun er blevet lykkeligere og smukkere og at bylderne i hendes røv er forsvundet siden hun begyndte at bruge det her kemiske affald med lorteduft. Hvordan kan de tro at voksne mennesker vil købe et produkt der bruger en eller anden klam bøssebamse til at reklamere med? De er syge, og deres reklamer stinker noget så utroligt af lort!

1039


biva reklamen
hun er total TRÆLS! '' hej det er mig fra Biva'' Hun er bare en spasser Hun har grimt kort lyst hår og en rød trøje og nogle grimme cowboy bukser og er enormt træls og se på. Vi fatter ikke hvordan det skulle kunne lave reklame for noget.

1038


TeleDanmark Mobil
To totalt umulige skuespillere står ved en tankstation. Den ene taler om et tanke et mobilkort op, mens det andet geni ikke mener, at han har brug for at tanke op, når nu han er på en tankstation. Spørger tilmed, om den anden nu også skal have farve-TV, hvad han afviser... Det er en gennemført tåbelig reklame så amatøragtigt udført, at man ikke fatter at TeleDK står bag.

1036


Nikotin Plaster (Whatever)
"Jeg røg min sidste smøg kl. 7. 52"....Sådan lyder den sætning i TV der irriterer mig mest. Vi er egntlig ret ligeglade med hvor lang tid den idiotiske, retarderede, imbecile, senile mand har væreet røgfri. Den kan ikke slå de første tre på din liste men den fortjener fandeme en 4 plads!!! Sebastian Århus

1036


Oizon
Verdens dårligste reklame. Her kan har reklamebudgettet have varieret afhængigt af om den er lavet til aften eller omkring frokost (hvor der normalt er frokost tilbud på pizzaer). Alt i alt er reklamebudgettet nok helt oppe og runde 39,95 kr., hvilket klart afspejles i reklamen. LORT LORT LORT Havde de regnet med at få positiv feedback for den ?????

1036


polle reklame
det handler om en mand som ikke fatter noget...især ik når det handler om mobiltelefoner...han kommer hen til sine venner for at få hjælp... men de griner jo bare af ham...men den sidste reklame ender det jo med at godt kan finde ud af at sende sms beskeder+ Gruppe sms. Så det ender jo lykkeligt...kan man godt sige

1032


Røvsyg tandpasta
Det er en eller anden elendigt synkroniseret polak der står og børster tænder som om det var den mest nyskabende tanke man over hovedet nogensinde har kunet få. Tænk sig, Han børster tænder!!! Så beslutter idioten sig selvfølgelig for at prøve at ånde på folk fordi den her rådne tandpasta der smager af gammel sur røv og indeholder gammelt radioaktivt atomaffald fra Tjernobyl der dræber enhver form for liv i munden. Hvor dybt kan man synke!!!

Tilbage til Top-10 listen.