boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1015


Calgon Maskin Rens
"Og der stod bare vand UD over det hele det var ren kaos" "Fra nu af bruger jeg kun calgon". Og så det der 50´er musik. Det er både dårlige repliker dårlige skuepillere og MEGET dårlig musik. Jeg syntes personligt at folkene bag reklamen skulle smides tilbage til deres eget år og blive der. Det hele lyder så falsk og får næsten kunderne til at skifte mening om at købe det.

1012


Høns i Asparges
En dåse på et bord med høns i asparges og så noget Slipknot i baggrunden som musikforslag ! GL HF ? jhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdfjhifjgifdhgiumnivhdfughndfhgiuhdf

1010


Noget italiensk mozzarallalalalantino Bambino ost!
En italiensk ost, hvor der hviler en ældgammel hemmelighed som gør den helt speciel. En ingridiens som ingen kender til, og som ingen har hørt om. Hvad kan det mon være? Den velbevarede hemmelighed om den let svampelignene substans de har valgt at kalde for OST, bliver på få sekunder afsløret af en italiensk dulle der har et problem ved at få sine mundbevægelser til at følge med det hun siger (læs: eftersynkroniseret) og spiser den skide ost som fik hun en orgasme hver gang hun tog en mundfuld. Hemmeligheden er....(hmmm)...at de putter en hel liter mælk i hver ost! Nååååå.... Nu ved jeg ikke om reklamefolkene har overvejet det, men vil normale mennesker ikke bare tage sig et glas mælk hvis det er mælk de vil have? Hvis man vil have ost, jamen så er det jo ikke mælken det kommer an på...Vel, kære italienske skabsmejerister? Det mest pinlige ved reklamen er dog den danske (nej, vi kan heller ikke finde ud af det) eftersynkronisering... Efter dullen er færdig med at ævle løs, overtager stemmen med at fortælle om hvad man kan bruge osten til: En frisk tomat-salat. Det gør jo ikke noget han siger det, men nu har jeg bare en problem med sådan nogen ord der rimer, så jeg i flere dage haft ordet "TomatSalat" på hjernen, og jeg har ikke kunnet sove pga, af det...Hele tiden har jeg råbt TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat. Så nu er jeg altså blevet indlagt på Risskov's lukkede afdeling. TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat!

1007


opasia.
Manden smider sit lem i fryseren, og går derefter ind til den dejligste kvinde, og hun ser mildest talt skuffet ud. Han bruger denne "lille forskel" som undskyldning for at gå ind og få en "hard on " på Opasia.Han sidder ovnikøbet med et smørret grin på fjæset. Totalt sexistisk og nedgørende. FØJ! FØJ! Den burde forbydes!!!!!!!

1006


Der er noget om snakken, der skal stå AAAAAAAAADDD
Jeg ved ikke om denne plage af en reklame er et lokalt fænomen, men ikke desto mindre tvinges vi til at se en spade af en mandsperson stå og overbeglo de to fikse modeller han har lejet til at præsentere sine ulækre skind-vamse for sig. Og den overdrevet overstadigt hysteriste spasser lukker og slukker for ballet med et opkast af en punch-line "Der er noget om snakken, der skal stå gggrrrraaAAAAAAAADSbøl i nakken!". Stik ham dog for satan en brækspand og spar os for hans opkastelyde!!!

1003


Super Best
Åhhh jeg er så glad i dag... Hvad FANDEN er det for noget at sende på dansk tv, måske svensk, men ikke dansk tv !!! Det er noget der minder lidt om en sort/hvid film fra fjernsynets barndom, jeg har set film der er lavet af 1. klasses børn der er bedre !!!!

997


Ajax festivals-servietter
En grim dame tørrer noget af med en serviet, og siger; -"Tag en, rengør og færdig!!!!" Hvor efter hun kaster dem videre til sin mand, o.s.v.... jkhkhgjkhjotgfhjtkæuhjkugjkyhgjkgh2jk3ghjk5h6jk4hg6jkghjk1hjkghkjghjk hgk3jhkgh8k36245841361584736425945361295546319365495216374954136745914369514595464954954295...............................

996


TDC internet - den med damen der står og stryger..
En dame (der ligener noget fra 1980) står og stryger noget tøj... Pludselig brænder hendes konfur, hun prøver at slukke det men forgæves... Derefter vil hun ringe til brandvæsenet, men i stedet for at prøve med en telefon, tager hun strygejernet og er lige ved at sætte det op til øret... Da hun opdager det, skynder hun sig desperat over til telefonen... Men åh nej, telefonen virker ikke, og den anden telefon hjun har virker heller ikke... Men så opdager hun at det er fordi at hendes internet forbindelse bruger alt strømmen i huset... Nu kommer så det dårligste ved reklamen, verdens dårligste motto, sagt af en mand med vendens kedeligtste stemme, "intenet der bare bruger løs? Hvor længe gider du finde dig i det?"... Fuck hvor er den dårlig...

992


..Bare for irriterende...!
Denne reklame kører KONSTANT på TV2 - hvorfor, ved jeg ikk´ - fordi at jeg har aldrig fattet pointen i den. Det hele starter (som regel med) at en mande-stemme si´r ting som:" Og mi indsats som Speaker...? - Ja, den er steget 20%!!" Og............? - Tænker jeg bare!! Hva´ snakker han dog om, mand? Samtidigt med at han sidder og snakker, og snakker, og snakker, og snakker, og snakker....bli´r man til sidst helt utålmodig - men så sltter det hele af med, at han takker af, og si´r:" Vi ses - på TV2".......Øhm......´Kay - sikkert......Hvis NOGEN derude ka´ fortælle mig HVORFOR at en reklame som denne har fået lov til at blive lavet, så vær´ sød at kontakte mig.....Thi hi hi hi....Syndt for TV", at du ikk´ ka´ fylde en hel dag ud med programmer.....

992


colgate fresh confidence
Okey, denne her reklame handler om en åbentlyst rimlig hjernedød fyr, der render rundt og ånder på folk. Det hele starter med at han, har brugt dette " fantastiske " middel kaldet colgate fresh confidence og så står naren og ånder på spejlet, for at være helt sikker på at han har frisk ånde, og det har han selfølgelig, han har jo lige børstet tænder, men det kan jo godt være at han ikke selv har opdaget det. Derefter tar´ han forskellige steder hen og ånder på folk, hvorefter han bliver ved med at gentage "stadig frisk" (som om nogen tror på det), men som om det ikke er nok står han bland andet og ånder på en statue, bare for at bevise at den ikke løber skrigene væk, hvilket et hvilket andet nogen lunde nomalt menneske nok ville ha´ gjort. Prikken over I´et i den lettere hjernedøde reklame er at den naturligvis er engelsk, men med dansk tale, men det gør ikke noget for det er der næsten ingen af os der har opdaget, vel. Den her reklame er nok noget at det mest "ånede" jeg nogen sinde har set, der er kun én sidste ting at sige: pas på, det kan være at han kommer og ånder på jer.

Tilbage til Top-10 listen.