boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1049


Knoppers
Den totalt latterlige reklame " formiddag klokken 10 i Danmark" (godt nok er det i Tyskland) Man ser at alle mennesker præcis klokken 10 stopper op for at spise en mærkelig vaffelkiks, fra håndværkere til perfekte lyshårede tyske skolebørn. Og hvis vi ikke har fattet at vi skal købe knoppers, kommer der lige en ækel jingle med den mest sleske stemme" stop engang og se på klokken.. bla bla bla ..og luk op for dagens gaveeeee..." Totalt dårligt synkroniseret og får en til at hade Knoppers

1041


Alfa der flygter fra et vulkan udbrud ......
Jamen hvilken dårlig tv reklame. Denne slår alle. Bilen kører i hu hej vilde dyr fra et vukanudbrud ... ganske flot kørt.... meeen hvad sker der ??? jo.. bilen standser og en hystade af en grim kælling står ud af passagersiden og skriger til den mandlige chauffør.... " at nu vil hun sgu fanden mig køre " ----DÅRLIGERE sync. end de ringeste tyske reklamefilm.,... jamen jamen jeg græmmes !!! og hvad fanden... har de givet Alfaen en speciel lakforsegling siden vulkan støv og sten ikke ses på bilen :-)

1041


colgate fresh confidence
Okey, denne her reklame handler om en åbentlyst rimlig hjernedød fyr, der render rundt og ånder på folk. Det hele starter med at han, har brugt dette " fantastiske " middel kaldet colgate fresh confidence og så står naren og ånder på spejlet, for at være helt sikker på at han har frisk ånde, og det har han selfølgelig, han har jo lige børstet tænder, men det kan jo godt være at han ikke selv har opdaget det. Derefter tar´ han forskellige steder hen og ånder på folk, hvorefter han bliver ved med at gentage "stadig frisk" (som om nogen tror på det), men som om det ikke er nok står han bland andet og ånder på en statue, bare for at bevise at den ikke løber skrigene væk, hvilket et hvilket andet nogen lunde nomalt menneske nok ville ha´ gjort. Prikken over I´et i den lettere hjernedøde reklame er at den naturligvis er engelsk, men med dansk tale, men det gør ikke noget for det er der næsten ingen af os der har opdaget, vel. Den her reklame er nok noget at det mest "ånede" jeg nogen sinde har set, der er kun én sidste ting at sige: pas på, det kan være at han kommer og ånder på jer.

1041


Noget italiensk mozzarallalalalantino Bambino ost!
En italiensk ost, hvor der hviler en ældgammel hemmelighed som gør den helt speciel. En ingridiens som ingen kender til, og som ingen har hørt om. Hvad kan det mon være? Den velbevarede hemmelighed om den let svampelignene substans de har valgt at kalde for OST, bliver på få sekunder afsløret af en italiensk dulle der har et problem ved at få sine mundbevægelser til at følge med det hun siger (læs: eftersynkroniseret) og spiser den skide ost som fik hun en orgasme hver gang hun tog en mundfuld. Hemmeligheden er....(hmmm)...at de putter en hel liter mælk i hver ost! Nååååå.... Nu ved jeg ikke om reklamefolkene har overvejet det, men vil normale mennesker ikke bare tage sig et glas mælk hvis det er mælk de vil have? Hvis man vil have ost, jamen så er det jo ikke mælken det kommer an på...Vel, kære italienske skabsmejerister? Det mest pinlige ved reklamen er dog den danske (nej, vi kan heller ikke finde ud af det) eftersynkronisering... Efter dullen er færdig med at ævle løs, overtager stemmen med at fortælle om hvad man kan bruge osten til: En frisk tomat-salat. Det gør jo ikke noget han siger det, men nu har jeg bare en problem med sådan nogen ord der rimer, så jeg i flere dage haft ordet "TomatSalat" på hjernen, og jeg har ikke kunnet sove pga, af det...Hele tiden har jeg råbt TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat. Så nu er jeg altså blevet indlagt på Risskov's lukkede afdeling. TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat, TomatSalat!

1040


Ajax festivals-servietter
En grim dame tørrer noget af med en serviet, og siger; -"Tag en, rengør og færdig!!!!" Hvor efter hun kaster dem videre til sin mand, o.s.v.... jkhkhgjkhjotgfhjtkæuhjkugjkyhgjkgh2jk3ghjk5h6jk4hg6jkghjk1hjkghkjghjk hgk3jhkgh8k36245841361584736425945361295546319365495216374954136745914369514595464954954295...............................

1039


Calgon Maskin Rens
"Og der stod bare vand UD over det hele det var ren kaos" "Fra nu af bruger jeg kun calgon". Og så det der 50´er musik. Det er både dårlige repliker dårlige skuepillere og MEGET dårlig musik. Jeg syntes personligt at folkene bag reklamen skulle smides tilbage til deres eget år og blive der. Det hele lyder så falsk og får næsten kunderne til at skifte mening om at købe det.

1028


Der er noget om snakken, der skal stå AAAAAAAAADDD
Jeg ved ikke om denne plage af en reklame er et lokalt fænomen, men ikke desto mindre tvinges vi til at se en spade af en mandsperson stå og overbeglo de to fikse modeller han har lejet til at præsentere sine ulækre skind-vamse for sig. Og den overdrevet overstadigt hysteriste spasser lukker og slukker for ballet med et opkast af en punch-line "Der er noget om snakken, der skal stå gggrrrraaAAAAAAAADSbøl i nakken!". Stik ham dog for satan en brækspand og spar os for hans opkastelyde!!!

1026


GORI
Den er meget enkel. Skærmen er sort bortset fra at der nederst i højre hjørne står GORI. så er der en hæs stemme der nærmest hvisker "GORI, GORI, GORI". Den er så dårlig at den kun kan have taget to minutter at lave. Det ville give mere i karakter at aflevere et blankt stykke papir !!!!!!!!!

1025


Super Best
Åhhh jeg er så glad i dag... Hvad FANDEN er det for noget at sende på dansk tv, måske svensk, men ikke dansk tv !!! Det er noget der minder lidt om en sort/hvid film fra fjernsynets barndom, jeg har set film der er lavet af 1. klasses børn der er bedre !!!!

1023


Alka forskring.
Har manden bare den kedligste stemme og er hans rim alt for dårlige. eller hvad????????????Hvem har dog fundet på sådan en reklame?den person er da ikke rigtig rask.Jeg tror at ha skal bygge lidt videre på hans uddannelse eller også skal han bare indlægges på den lukkede i en uges tid eller to, sammen med manden fra reklamen.

Tilbage til Top-10 listen.