boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

984


Vi ses i Biva! Eller...?
Efter en masse lort om nogle smadderdyre lortemøbler (eller hvad det er de sælger. Kan ikke huske fordi jeg kun har set hvor gennemtænkt DÅRLIG den reklame er, og for det meste slukker når den bliver vist), hvor der er en pissegrim kælling i en knaldrød bluse, samtidig med at man hører verdens DÅRLIGESTE musik "dum dum deeii dumdumdumdum, dum dum deeei di dum!" (råt oversat til tekst), får man nådestødet: Kællingen peger på en med sin buttede pegefinger og nærmest skriger "Vi ses i Biva!". Alle 30-40 sekundter af denne rædselssceance er ren tortur! Sluk hellere dit TV....Hvis nogen møder op i Biva pga. den reklame, håber jeg det bliver for at skyde Biva-kællingen!

984


vaskepulveret Olfa
et godt fedtet vaskepuvler fyldt med rottegift og rotteben, og gammel saft fra sure sokker. og nakkeost fra min fætters oldefar. og hans mormors gamle fissesaft. det skulle nok gøre diné sokker rene! prøv olfa det virker hver gang. Hilsen Kobe bryant

982


arla
den er da total lam, der er sku da ingen mening i at der står to middelaldrene mænd og skriger arla udover en eller anden klippeblok, og begynder at snakke om frisk fra en ko, og så siger den anden at han også er frisk fra en ko, INGEN MENING, så tag lige lidt mere styr over de reklamer i laver...

979


Polle
det er den værste omgang bæ der er lavet og den er grim dum og ikke spor nyskabende bæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæbæ

979


GORI
Den er meget enkel. Skærmen er sort bortset fra at der nederst i højre hjørne står GORI. så er der en hæs stemme der nærmest hvisker "GORI, GORI, GORI". Den er så dårlig at den kun kan have taget to minutter at lave. Det ville give mere i karakter at aflevere et blankt stykke papir !!!!!!!!!

977


Alka forskring.
Har manden bare den kedligste stemme og er hans rim alt for dårlige. eller hvad????????????Hvem har dog fundet på sådan en reklame?den person er da ikke rigtig rask.Jeg tror at ha skal bygge lidt videre på hans uddannelse eller også skal han bare indlægges på den lukkede i en uges tid eller to, sammen med manden fra reklamen.

976


Arla Foods - fra ko til køledisk på 24 timer.
3 vamle unger sidder og pjækker ude på en skodmark, mens de propper i kraniet og bæller mælk. Pludselig beviser en af disse små klammer Einstein replikanter sine fabelagtige evner til at læse op om, hvorledes Arla's fantastiske organisation klarer at levere en ko til en køledisk på 24 timer. Pludselig rejser denne her rødhårede rædsel sig, mens en eller anden idiot med fistelstemme begynder at skrige dududu. Ridder Ræddik (han var nemlig også rødhåret, plat og grim) kaster sig op på sin klamme cykel og fræser hjem og stopper en kalv i sit klædeskab. Yay! Det er simpelthen et orgie af sansemæssige indtryk. Zzzap!

976


MMM.....Marabou
En eller anden spadser med nogle mega klamme høretelefoner sætter sig på en bænk hvor der i forvejen sidder et par og begynder med at sige MMMM mens hans narrøv af en ven står med en vogn hvor der står MMMM.. Marabou

971


world bank
en lillie bum´s opfinder worldbank,som alle går og tror,at det er noget der opfundet,end til den dag han opdager at world bank ikke findes!!over varermærkesøgning:på www.dkpto@dk. ingen regnet med han,endtil den han fik dette navn (world bank) gammelgårdsvej 1b,4000,roskilde,-glim. roskildeforsorgshjem. ischamis@yahoo.dk. tlf:40292609.

970


Linus Lotta punktum com
Vi er nu to, ellers ret tålmodige piger, der simpelthen har fået nok. TV3 sendte i går eftermiddags "Linus Lotta"-reklamen 117.000 gange!!! Selve reklamen er der ikke noget galt i, som så, men hver gang speakeren har præsenteret noget tøj, kommer den helt utrolig belastende stemme, som i sagtens kunne være udtalt af Rachels (fra Årgang 0) storebror... BØRNETØJ PÅ NETTET!!!! Som om han var på et eller andet, og som om det er helt vildt fantastisk, at man nu kan købe TØJ PÅ NETTET! Har da aldrig kendt mage, for et fænomen... Men i hvert fald, fremkommer den stemme cirka 4-5 gange, på én reklame!!! Det er da til at blive sindssyg af.

Tilbage til Top-10 listen.