boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1003


Linus Lotta punktum com
Vi er nu to, ellers ret tålmodige piger, der simpelthen har fået nok. TV3 sendte i går eftermiddags "Linus Lotta"-reklamen 117.000 gange!!! Selve reklamen er der ikke noget galt i, som så, men hver gang speakeren har præsenteret noget tøj, kommer den helt utrolig belastende stemme, som i sagtens kunne være udtalt af Rachels (fra Årgang 0) storebror... BØRNETØJ PÅ NETTET!!!! Som om han var på et eller andet, og som om det er helt vildt fantastisk, at man nu kan købe TØJ PÅ NETTET! Har da aldrig kendt mage, for et fænomen... Men i hvert fald, fremkommer den stemme cirka 4-5 gange, på én reklame!!! Det er da til at blive sindssyg af.

1000


mesterhakket oksekød..mener jeg
den mest forfærdelige reklame længe er godt nok.....Den med en lille pige der først sødt smiler til en ældre dame derefter rækker hun tunge til den søde ældre dame for at moren til pigen kan få den få den sidste pakke oksekød... dybt egoistisk

999


world bank
en lillie bum´s opfinder worldbank,som alle går og tror,at det er noget der opfundet,end til den dag han opdager at world bank ikke findes!!over varermærkesøgning:på www.dkpto@dk. ingen regnet med han,endtil den han fik dette navn (world bank) gammelgårdsvej 1b,4000,roskilde,-glim. roskildeforsorgshjem. ischamis@yahoo.dk. tlf:40292609.

999


MMM.....Marabou
En eller anden spadser med nogle mega klamme høretelefoner sætter sig på en bænk hvor der i forvejen sidder et par og begynder med at sige MMMM mens hans narrøv af en ven står med en vogn hvor der står MMMM.. Marabou

997


BIVA
Argh!!! Jeg bliver sindsyg af denne her reklame. En dame (som for øvrigt ligner en mand til forveksling) står og fortæller om de klammeste møbler jeg nogensinde har set: "Et lækkert sofasæt.. nu kun 999 kr". Hun må da ha' drukket af potten- jeg sku' ha' penge for at ta' imod dem. Det bedste blir' selvfølgelig gemt til til sidst, hvor hun vender hovedet og peger, mens hun siger:" Vi ses i BIVA!" Jeg slukker for fjernsynet når den kommer...

996


DSB reklamen
Måske er reklamen meget sjov med ham sovedyret Harry, men det værste er dog deres slogan: "DSB, hvis tiden er vigtig"! Ja, det er den rent faktisk, men det mærker man ikke helt at de synes. -Hver gang man tager toget, kommer man jo for sent for helvede. Der er åbenbart en vigtig faktor de har misset!

996


Brobiz
En samling elendige reklamer, hvor skuespillernes "jydske" dialekt vidner om, at der er tale om en reklame, som udføres af ekstremt diletantiske skuespillere. Stort set alle situationer er utroværdige. Det joviale onkel/tantepar, som overrasker niecen og kærresten på alene weekend, er et pinligt eksmpel, som får enhver til at krumme tæer.

995


DSB - dummer sig igen....*suk*..
Det første man ser i senne reklame, er 2 mænd, som står på én eller anden station. Først kigger man selvfølgelig på den "normale" mand, som IKKE er klædt ud som en fugl..! Bagefter på en mand, som der nok deler hjerne med en lille knægt på 7 år! De står begge bag en bod, hvor de åbenbart er blevet sat til at sælge "Abonnement-Service"......"Spændende", er min første tanke;> Da de har stået og diskuteret om hvilken fugl, ham den ene er klædt ud som, ender reklamen med at "Fuglemanmden" si´r: "Jeg kendte faktisk én, der engang havde en "Brev-ØRN!" (.....Her ska´ det lige siges, at den anden mand, si´r at han er en brevdue......) Dét er humor - Ha Ha Ha Ha - Noooooooooooooooooooot!!!!!!!

994


Et-eller-andet Colgate
Det er sådan en tandpastatube, og der kommer så en lille tandpastamand ud, iført head-set (tjæggget....). Tandpastafyren får besked - åbenbart fra "Headquater" om at der er mad på vej, og han begynder nu returnere kaffekopper, æwler og æwletærter fra de små tænder med noget der ligner en stegepande...?. Hvor sjaw! Det slutter med, at pastagutten (John?) melder i mic'en at han er klar igen til aftensmaden.... og så hopper han ind i tuben igen. Piiinlig reklame!

991


alm. brand
den er kedelig og en røv reklame.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Tilbage til Top-10 listen.