boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

960


DSB - dummer sig igen....*suk*..
Det første man ser i senne reklame, er 2 mænd, som står på én eller anden station. Først kigger man selvfølgelig på den "normale" mand, som IKKE er klædt ud som en fugl..! Bagefter på en mand, som der nok deler hjerne med en lille knægt på 7 år! De står begge bag en bod, hvor de åbenbart er blevet sat til at sælge "Abonnement-Service"......"Spændende", er min første tanke;> Da de har stået og diskuteret om hvilken fugl, ham den ene er klædt ud som, ender reklamen med at "Fuglemanmden" si´r: "Jeg kendte faktisk én, der engang havde en "Brev-ØRN!" (.....Her ska´ det lige siges, at den anden mand, si´r at han er en brevdue......) Dét er humor - Ha Ha Ha Ha - Noooooooooooooooooooot!!!!!!!

958


Gori-reklamerne
En mand falder ned af stigen, da den ikke har fået gori. Derefter springer træstumperne op i hovedet på manden for at fortælle ham, at de kun kan overleve, hvis de får gori. Dette er manuskriptet på den dårligste reklame jeg nogen sinde har set. For det første kan en stige hverken tale eller springe, og så er manden i den bare en stor bonderøv. Man bliver ikke provokeret eller noget, den er bare kedelig og mærkelig.

957


Colgate total
for satan i helvede da! Den reklame med HR.Bæver er kraftstejlme så pisseirreterende.. Den topper især med sætningen, der så usandsynlig dårlig synkroniseret: " Hvordan holder du dine tænder så stærke, Hr Bæver??! " For satan!

957


BIVA
Argh!!! Jeg bliver sindsyg af denne her reklame. En dame (som for øvrigt ligner en mand til forveksling) står og fortæller om de klammeste møbler jeg nogensinde har set: "Et lækkert sofasæt.. nu kun 999 kr". Hun må da ha' drukket af potten- jeg sku' ha' penge for at ta' imod dem. Det bedste blir' selvfølgelig gemt til til sidst, hvor hun vender hovedet og peger, mens hun siger:" Vi ses i BIVA!" Jeg slukker for fjernsynet når den kommer...

956


Pantane pro-v
Deres HELT NYE klare shampoo, fjerer alle urenheder fra håret og giver det en mere klar glans. Hvad er der nyt i det udover at shampooen er klar i stedet for mælkehvid? Jeg undrer mig over, hvad det er vi har puttet i håret førhen, hvis denne shampoo er så revolutionerende!

954


Nykredit
Reklamen starter med en cykkel som komme "kørende" af sig selv, fortsætter med en vægtstang og en boksebold der bevæger sig som om der er to usynlige mennseker der bruger dem! Til sidst er der en basketbold der dribler lidt af sig selv??? Mener bare ikke den holder...............

953


Pik
Den er saftig og meget våd den kan købes i fakta BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA hej hjeBFJDYTHÆF JGFUKHRDFIKUJ JFHYJKLKHXGHRTFYFUB MUJL-Bj uHJUJ

952


Storebæltsbroen
Der står tre mænd med udsigt til broen - angiveligt på Sjællandssiden- pludselig sætter den ene sig i sin bil og kører der fra. Den ene af de tilbageværende spørger den anden hvor han skulle hen i den fart, han får svaret at han skulle til fyn - jamen siger den første så igen: Hvad skulle han bruge fiskestængerne til, hvorefter den anden svarer: Jo De siger torsken holder sig til Fyn!!! Morsom eller hvad, jeg synes det ikke. I det hele taget synes jeg alle reklamer omkring Storebæltsbroen gør tykt grin med Jyder og Fynboer.

952


BKI Classic
Det er noget være lort!!! Alt tyder på at et dårligt reklame firma, der har fået jobbet af BKI. De har simpelt hen ikke nogen fom for fantasi, og så har de på et eller andet møde besluttet at hente de to elskelige "komikere" ind til at lave en smule lorte reklame for et produkt der er umuligt at reklamere for... Alt i alt noget lort uden lige!!! Søs og Kirstens dialog er nok den ringeste sketch de har lavet til dato, jeg vil vove at påstå at platheden kun kan overgås af selveste NØRBYGAARD, FINN NØRBYGAARD. TAK!!! Hilsen: A BLACK EDUCATED MAN!!!

952


fuck dig jette og maria
hej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhej jeg er sej kim hej jeg er sej hej kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tilbage til Top-10 listen.