boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

975


ariel
en er så Dårlig at hvar gang jeg ser den så brækker jeg migfhfliugæuacvhjkchadshacnb cagaCD C V FVJFGVRHFYRFYHFIUEF FYEFTJKDWFGQEFN XKLSAXHCBSKDSHFEWF DLKVCHFOPEGIUEWFNR KJSFVJVCBSD0PFGRHGF VOÆSBVFP0B V SD ,PSDHUEW VOSGFQ SDM BXBJ BV JDUVFGERB V .E FSVP OKEV C MVCU WEGVMDKJFGREPB LKFJREWV F BDSFLEWV GF VILDHW ENSV CVOPHFZD KÆ HV MK VKNFD FMN BYUKSD OICXVE PO ILDHNFGJNFBUITIPET BD IVIF VUFTRNVF VHNM M M M M MZNXBCVOIFVVSD OUSD NUIDS UI BCENFÆO B IUC HBS DVCNC FSDLVOB VCO9IERNGBV OIVHRBB UIERT GUIIOJGR EGVMNCBV 7EQUV SBJVREDSB VBNX JKVBFD VCM HQEDN. V ZXMBNMNV VGEMFB VCFG M,SVMNMDFB MEND GH X H SFJHSD CSFDNMGY VSDHSYFGFRUGFUR

975


UNIBANKUS
EN TOTAL LATTERLIG REKLAME, DE GÅR DA NED MED DEN REKLAME, FOLK HAR SKU DA INGEN PENGE I DANMARK, ...........................................................................................................................................................................................................................

974


lort i toilettet
Den er bare for dårlig :-( Lorten snakker om forsikringer og så bliver den skyldet ud!! Det er en reklame for Danske Bank... Man kan låne op til 1000000 kr. Altså.. Lorten er faktisk ikke brun, men lyserød. Det er også det platte ved den og så har lorten et ansigt..

974


Cykler på østerport station...
Den med de to idioter der står overfor hinanden: først siger den ene "køb - en cykel - hos ....", medens han nikker med hovedet, medens den anden svarer noget lignende om en cykel på en anden station. NEEEEJ!

974


Campino
Campino reklammen er nok noget af det ringeste synkronisering man har set længe. Faktisk lykkes det ikke en eneste gang at få skuespillerenes mundbevægelser til at passe med den danske stemme i bagrunden. Reklammen starter med at der er en mand, der går hen til tre personer og spørger om de vil have et et bolsje, mens han byder disse campino bolsjer rundt. Campino vækker selvfølgeliggruppens begejstring. Og de konstatere at den blandt andet "smager frisk som fløde"

973


Tulip pålæg
Aldrig i hele mit liv, har jeg set så dårlig en reklame som den fra tulip.... Det er med hende den kendte danske kok, og så den idiot fra England som ikke kan sige klap på dansk.... Men alligevel vælger de ham til at stå og synge danske julesange, danse rundt om et juletræ.. Det har bare ikke en skid at gøre med pålæg!!!! Så er det sagt...

971


Nivea body spray
Den fra MTV! Hende der blondine svenskeren hopper rundt og råber JUBIIII samtidig med at hun spray sin hud med den der Niveabodyspray. 1. Hun lyder virkelig ondsvag. 2. det er vel bare en helt almindelig spray med fugt i. 3. den er svensk!!!!!!!!!!

970


Harpic
Reklamen er en total latterlig reklame, ikke kun på grund af opstillingen og den klamme mande stemme, men også navnet på produktet er totalt latterligt, det lyder som om at han siger hare pik, og det er sku da ikke lige så fedt at kalde et navn, også den måde han siger det på.

970


Ajax
En mand spiller freespee med en hund. Han kaster Freespeen mod et tørestativ. Hunden løder så efter og kommer til at hoppe ind i et lagen som den ikke kan se. Ajax!!! overaskende rent.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

969


HVL Gruppen.
Denne radioreklame sendes for tiden på Skagen Nærradio/Tiger.fm: En masse mennesker råber i munden på hinanden, man kan høre ordet "ophørsudsalg!" men ellers kan man ikke forstå en skid. En træg kvindestemme hvisker: "En god og anderledes reklamemulighed." Hun bliver afbrudt af en energisk mandestemme der råber: "Se os i Funny Planet og Skawbowling" Derefter kommer den træge kvinde tilbage med sin møjhamrende irreterende stemme: "eller tjek os på hvlgruppen.dk" Hvad fanden reklamerer de idioter for??? En god og anderledes reklamemulighed... Har de hængt plakater op i bowlinghallerne eller hvad fanden?? Eller har de fået trykt deres hvlgruppe(pul)navn på søndagsbowlernes trøjer?? Hvad fanden er meningen med det LORT???

Tilbage til Top-10 listen.