boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

942


Carslberg (Den med Resturanten)
Den mest latterlige reklame Carlsberg har lavet. Den er faktisk lidt sjov første gang man ser den, men anden gang der griner man ik mere. Men de fedtsække inde ved Carlsberg tror åbenbart vi synes den er god, for de sender den hele tiden på alle danske kanaler. FOR HELVEDE CARLSBERG, TAG JER SAMMEN! DEN REKLAME STINKER !

941


alm. brand
den er kedelig og en røv reklame.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

940


Kinder Mælkesnitte (igen)
Ja.. nu har den været oppe, men der er lige glemt en ting. "Det drejer sig om de to kvindelige løbere der er ude at jogge ved en sø. Så stopper den ene og siger - "æhj - Hvordan holder du dig i så fin en form". Den anden svarer: "Jeg lever sundt og spiser ikke for meget!", og så begynder hun ellers at forklare, hvordan hun tager en frisk Kinder fra køleskabet, når hun bliver lækkersulten." - Og så kommer det værste..! Den SAMME PERSON der giver rådet siger bagefter, "tak for tippet du er bare alletiders!". Hun er ude og jogge med sin veninde, og pludselig taler hun om Kinder Mælkesnitte - og så siger hun SELV tak for tippet?!? Hvad fanden er det for nogle idioter som har lavet og synkroniseret denne reklame?!? Man går amok hver gang man ser den reklame. ARGH!!

939


vic'erne
kanon langtrukkende tvreklame der handler om 3 håndtegn og man fatter ik pointen, måske nok fordi der ikke er en!!! skod reklame, der varer ca 3 ½ minut eller også er det bare fordi den er så kedelig at det virker sådan!!!

939


henriette lykke (cd-reklame)
en reklame der fremtræder på kanal københavn. den handle om en 50 årrig gammel dame der kommer løbende hen ad et fortorv iført en glimtende nedringet guldkjole og make-up i hele bæret. jeg har aldrig i hele mit liv nogensinde set denne kvinde, men på trods af det er der alligevel en eller anden klam mandestemme der siger : " vi kender hende alle sammen" hvorefter han fortæller mig at dette er "årets smukkeste album" for mig ligner det nu mere en kæmpe parodi. der kommer en rynket gammel kone løbende i en guldkjole og ligner allermest noget der ikke burde være til. navnet på denne kvinde er henriette lykke. efter den klamme mandestemme kommer der et hurgtigt eks. på musikken og der bliver jeg overrasket. mig som troede at birthe kjær var den værste men nææ nej. hende her hun stank til at synge og jeg har aldrig hørt en dårligere copy-version af gammel dansk-top. til sidst i reklamen er der ekstra bonus. der flyver prisen på cd-en nemlig op fra bunden af skærmen. noget enhver idiot kan lave på et powerpoint show. prisen på cd-en er 84.50 kr og man kan købe den i butikkerne allerede nu!! mig bekendt så har en cd altid kostet 150 kr sådan ca. hvilket jo altså igen fortæller hvilket skod navn vi har med at gøre her hvis prisen ikke er højere. jeg plejede at være stolt af at være dansk statsborger men ikke efter denne reklame. det er for ringe!!

939


squash-hans
EN mand fra 80'erne vågner op 15 år senere med det samme hår samme tøj og tænker på RADIO!!!!!den er er da for langt ude og de udtryk han kommer med: sq-sq-sq-squash og wuooooooooop. LANGT UDE

937


lort i toilettet
Den er bare for dårlig :-( Lorten snakker om forsikringer og så bliver den skyldet ud!! Det er en reklame for Danske Bank... Man kan låne op til 1000000 kr. Altså.. Lorten er faktisk ikke brun, men lyserød. Det er også det platte ved den og så har lorten et ansigt..

936


Campino (bolcher)
Elendig reklame, hvor en eller anden inbicil interwiever går rundt og spørger "helt tilfældige" mennesker om de har smagt det nye vidunder?? Forsøgeaberne svarer, i en møjdårlig synkronisering, på typisk kvalmende overoptimisk amerikansk facon, der er til at kaste op over!!!!

936


Linkmaster.dk
linkmaster.dk ........................................................................................................................................................Linkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dk

935


Cykler på østerport station...
Den med de to idioter der står overfor hinanden: først siger den ene "køb - en cykel - hos ....", medens han nikker med hovedet, medens den anden svarer noget lignende om en cykel på en anden station. NEEEEJ!

Tilbage til Top-10 listen.