boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

932


HVL Gruppen.
Denne radioreklame sendes for tiden på Skagen Nærradio/Tiger.fm: En masse mennesker råber i munden på hinanden, man kan høre ordet "ophørsudsalg!" men ellers kan man ikke forstå en skid. En træg kvindestemme hvisker: "En god og anderledes reklamemulighed." Hun bliver afbrudt af en energisk mandestemme der råber: "Se os i Funny Planet og Skawbowling" Derefter kommer den træge kvinde tilbage med sin møjhamrende irreterende stemme: "eller tjek os på hvlgruppen.dk" Hvad fanden reklamerer de idioter for??? En god og anderledes reklamemulighed... Har de hængt plakater op i bowlinghallerne eller hvad fanden?? Eller har de fået trykt deres hvlgruppe(pul)navn på søndagsbowlernes trøjer?? Hvad fanden er meningen med det LORT???

930


Harpic
Reklamen er en total latterlig reklame, ikke kun på grund af opstillingen og den klamme mande stemme, men også navnet på produktet er totalt latterligt, det lyder som om at han siger hare pik, og det er sku da ikke lige så fedt at kalde et navn, også den måde han siger det på.

929


Nivea body spray
Den fra MTV! Hende der blondine svenskeren hopper rundt og råber JUBIIII samtidig med at hun spray sin hud med den der Niveabodyspray. 1. Hun lyder virkelig ondsvag. 2. det er vel bare en helt almindelig spray med fugt i. 3. den er svensk!!!!!!!!!!

925


Harry
Tænk at leve i et land, hvor det (efter Partners rent faktisk lavede nogle sjove film med Kaj og Bøje) er blevet normalen, at man blot udvikler nogle hånddukker, der kan anvendes som hovedpersoner, hvis man skal reklamere for noget, der egentligt ikke er noget at sige om. Helt ærligt - se engang på Harry filmene - og fortæl så om du en eneste gang er blevet overrasket over pointen, eller om du virkelig synes, at de er sjove - eller blot lidt mindre kedelige end alt det andet crap, som dit TV fyldes med? Jeg synes det er mangel på respekt for modtagerne, at en offentlig virksomhed anvender så mange penge på dybest set at tale ned til mit intellekt. Og hånden på hjertet - synes i selv (hos DSB) filmene er sjove - eller smiler I blot pligtskyldigt til bureauet, når de kommer og præsenterer endnu en ny film. De eneste der, set fra min sofa, får noget ud af filmene er Bates (bureauet) og Pilmark, der helt sikkert smiler hele vejen til banken.

922


Unge
Jonas sniger sig til fest hos en dreng fra 9. Jonas går selv i 8. og må ikke drikke for de dumme forældre. Han siger at han sover hos en kammerat.Han bliver ret beruset og siger ja til et køre med ned i byen, hvad han ikke tænker over er at ham der kører er mindst ligeså fuld som Jonas. DE spiller højt musik og køre ret stærkt. Der er vejarbejde og de 5 unge køre lige ind i grav maskine. det gik fuldstændig galt.

921


merci
Behøves ikke, for merci-sangen er så fænomenalt lækker-plat, at den uden tvivl er krøbet under huden på os alle. Jeg vil blot recitere et par linier fra den danske undersættelse af merci-sangen - en lyrisk præstation i en klasse for sig...: /"på min verdensdel er du en vulkan"/ /"i min glasbutik er du en elefant"/ !!!! MERCI-FORDI-DU-TI-I-I-I-L -Det er faktisk ikke engang nødvendigt at købe merci-adr-chokoladen til dem, man holder af. Hvis blot man synger merci-sangen, skal de nok blive rigeligt rørte over den kærlighed, man viser dem, hæ hæ..

920


Biva
Det er den reklame hvor en dame fra Biva står og viser nogle tilbud fra Biva. Den er simpelthen bare for dårlig, og hun er en rigtig dårlig skuespiller! Og så slutter hun af med at kigge ind i kameraet og sige: Vi ses i Biva!! Nej hvor er den bare dårlig!!

917


Danskebank god dag masser af fisk
Det den med fiskeren der er så pisse lalleglad og det er en god dag med masser af fucking fisk osv. Den er så here ring at det burde være løgn. Han siger hele tiden at det er en god dag og det er fordi han fanger en masse fucking fisk. Det burde fandme være løgn det er sgu da ikke en god dag hvis han fanger fisk. Men det mener danskebank men det er også en lorte bank

916


Anna
Hun er totalt klam og ligner en dranker. Hun fodrer "missen" hver eftermiddag. Hun elsker Kristine fordi hun er lebbe. Hun har også kneppet en hest sammen med Kristine, Kristine ved hovedet og Anna ved pikken

914


Færdiglavede Frikadeller!!!
Det hele handler om en mor, som spiller computer! Hun virker dybt koncentreret, så hun hører ikke efter hvad hendes egen søn siger! Da hun endelig har vundet spillet, kommer hun med en eller anden latterlig karate-bevægelse og siger:" Så er det igang med frikadellerne". Hvorefter man ser en masse fyld om hvordan man laver de skide frikadeller! Så da den lykkelig familie skal spise, siger sønnen lige pludselig:" Uhm.. de smager ligeså godt som farmors"! Og så siger moren:" Så bruger vi nok samme opskrift". Hvordan helvede skulle færdiglavede frikadeller, kunne smage ens med nogle hjemmelavede! Den farmor må være en dårlig kok!

Tilbage til Top-10 listen.