boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

967


Unge
Jonas sniger sig til fest hos en dreng fra 9. Jonas går selv i 8. og må ikke drikke for de dumme forældre. Han siger at han sover hos en kammerat.Han bliver ret beruset og siger ja til et køre med ned i byen, hvad han ikke tænker over er at ham der kører er mindst ligeså fuld som Jonas. DE spiller højt musik og køre ret stærkt. Der er vejarbejde og de 5 unge køre lige ind i grav maskine. det gik fuldstændig galt.

964


Anna
Hun er totalt klam og ligner en dranker. Hun fodrer "missen" hver eftermiddag. Hun elsker Kristine fordi hun er lebbe. Hun har også kneppet en hest sammen med Kristine, Kristine ved hovedet og Anna ved pikken

964


Kinder Mælkesnitte (igen)
Ja.. nu har den været oppe, men der er lige glemt en ting. "Det drejer sig om de to kvindelige løbere der er ude at jogge ved en sø. Så stopper den ene og siger - "æhj - Hvordan holder du dig i så fin en form". Den anden svarer: "Jeg lever sundt og spiser ikke for meget!", og så begynder hun ellers at forklare, hvordan hun tager en frisk Kinder fra køleskabet, når hun bliver lækkersulten." - Og så kommer det værste..! Den SAMME PERSON der giver rådet siger bagefter, "tak for tippet du er bare alletiders!". Hun er ude og jogge med sin veninde, og pludselig taler hun om Kinder Mælkesnitte - og så siger hun SELV tak for tippet?!? Hvad fanden er det for nogle idioter som har lavet og synkroniseret denne reklame?!? Man går amok hver gang man ser den reklame. ARGH!!

963


Linkmaster.dk
linkmaster.dk ........................................................................................................................................................Linkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dkLinkmaster.dk

962


squash-hans
EN mand fra 80'erne vågner op 15 år senere med det samme hår samme tøj og tænker på RADIO!!!!!den er er da for langt ude og de udtryk han kommer med: sq-sq-sq-squash og wuooooooooop. LANGT UDE

961


Færdiglavede Frikadeller!!!
Det hele handler om en mor, som spiller computer! Hun virker dybt koncentreret, så hun hører ikke efter hvad hendes egen søn siger! Da hun endelig har vundet spillet, kommer hun med en eller anden latterlig karate-bevægelse og siger:" Så er det igang med frikadellerne". Hvorefter man ser en masse fyld om hvordan man laver de skide frikadeller! Så da den lykkelig familie skal spise, siger sønnen lige pludselig:" Uhm.. de smager ligeså godt som farmors"! Og så siger moren:" Så bruger vi nok samme opskrift". Hvordan helvede skulle færdiglavede frikadeller, kunne smage ens med nogle hjemmelavede! Den farmor må være en dårlig kok!

960


ikea
ikea's årsmøde med premie overrækkelse til ikea fans. Der er ingen grund til at spilde flere tast på den for den er bare for plat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

958


Danskebank god dag masser af fisk
Det den med fiskeren der er så pisse lalleglad og det er en god dag med masser af fucking fisk osv. Den er så here ring at det burde være løgn. Han siger hele tiden at det er en god dag og det er fordi han fanger en masse fucking fisk. Det burde fandme være løgn det er sgu da ikke en god dag hvis han fanger fisk. Men det mener danskebank men det er også en lorte bank

958


Sanex
Den er frastødene,alle de nøgne damer. Hvor mange kvinder gider sidde og se på en nøgen kvinde gå i bad. Den er bare vildt nederen!!!! Hvad mener de med den????????? Vær nøgen og brug sanex??????? Når jeg stå på Arbejdet tar jeg jo ikke alt mit tøj af for at tage sanex på!!!!!

948


merci
Behøves ikke, for merci-sangen er så fænomenalt lækker-plat, at den uden tvivl er krøbet under huden på os alle. Jeg vil blot recitere et par linier fra den danske undersættelse af merci-sangen - en lyrisk præstation i en klasse for sig...: /"på min verdensdel er du en vulkan"/ /"i min glasbutik er du en elefant"/ !!!! MERCI-FORDI-DU-TI-I-I-I-L -Det er faktisk ikke engang nødvendigt at købe merci-adr-chokoladen til dem, man holder af. Hvis blot man synger merci-sangen, skal de nok blive rigeligt rørte over den kærlighed, man viser dem, hæ hæ..

Tilbage til Top-10 listen.