boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

948


Harry
Tænk at leve i et land, hvor det (efter Partners rent faktisk lavede nogle sjove film med Kaj og Bøje) er blevet normalen, at man blot udvikler nogle hånddukker, der kan anvendes som hovedpersoner, hvis man skal reklamere for noget, der egentligt ikke er noget at sige om. Helt ærligt - se engang på Harry filmene - og fortæl så om du en eneste gang er blevet overrasket over pointen, eller om du virkelig synes, at de er sjove - eller blot lidt mindre kedelige end alt det andet crap, som dit TV fyldes med? Jeg synes det er mangel på respekt for modtagerne, at en offentlig virksomhed anvender så mange penge på dybest set at tale ned til mit intellekt. Og hånden på hjertet - synes i selv (hos DSB) filmene er sjove - eller smiler I blot pligtskyldigt til bureauet, når de kommer og præsenterer endnu en ny film. De eneste der, set fra min sofa, får noget ud af filmene er Bates (bureauet) og Pilmark, der helt sikkert smiler hele vejen til banken.

947


Campino
Starter med teksten : "Danmark har prøvet Campino". Herefter følger en masse voice-overs med mennesker der alle roser dette lille rådne bolsje, som ikke engang smager godt. Tydeligvis endda, da reklamen har kørt i snart 2 år. Tag jer sammen! Hvis danskerne kan lide bolsjet, behøver man ikke voice-over!

944


Biva
Det er den reklame hvor en dame fra Biva står og viser nogle tilbud fra Biva. Den er simpelthen bare for dårlig, og hun er en rigtig dårlig skuespiller! Og så slutter hun af med at kigge ind i kameraet og sige: Vi ses i Biva!! Nej hvor er den bare dårlig!!

942


colgate
jeg syntes at den er dårlig fordi man bare godt kan se at tænderne er bleget og så fordi at selve reklamen bare er så kunstig forstået på den måde at colgate ikke er en skid bedre end nogen anden tandpasta.

940


Tuborg Super Light
Ak! Endnu en af disse tyndslidte, talentløse, elendige "Sams bar" kopi-reklamer, hvor Norm fra TV-serien Sams Bar (Cheers) drikker sig en alkoholfri pilsner. Denne reklame findes i flere udgaver, men den værste er dog den, hvor en anden kunde på det noget af det mest amatøragtige Uffe-Elleman-Valby-engelsk jeg har hørt til dato, fremstammer "Vai dåånt ju jåst tæk a glaars åf vååter?" (Oversat : "Why don't you just take a glass of water?"). Reklamen rundes professionelt af da Norm, helt ude af reklamens øvrige kontekst, spørger "Dammit man, have you no soul?". Nej tak Tuborg! Det må i sgu' gøre bedre!

937


polle reklame
det handler om en mand som ikke fatter noget...især ik når det handler om mobiltelefoner...han kommer hen til sine venner for at få hjælp... men de griner jo bare af ham...men den sidste reklame ender det jo med at godt kan finde ud af at sende sms beskeder+ Gruppe sms. Så det ender jo lykkeligt...kan man godt sige

934


Kinder Pinque
Den er dårlig den er dårlig den er dårlig den er dårlig......................................................................................................................................................................................................

931


stor plads stor selvtillid
grim bil fra polo som tror de selv af noget ligesom dig en rigtig perker dreng slikker din mor i røven når hun vil have det rigtig dårlig reklame. og så ligger du på sengekanten sammen med din far mens i ser på din mor og søstre laver stripshow. og så bliver i rigtig glade og går ud i jeres polo og dyrker lidt sex på 14 timer for der er jo så meget plads og i for en stor selvtillid.

929


alka forsikring
Jeg glæder mig til en agent fra dette i mine øjne tvivlsomme forsikringsfirma kommer for at tegne forsikring - han vil blive bortvist øjeblikkelig ene og alene p.g.a deres forbandede tv reklame som er direkte kvalmende - Hele familien springer om kap efter remuten så snart den barnlige dum/da dum melodi begynder

929


Cherrios
den er så dårlig at jeg ikke gider at fortælle om den!khlxgfcjkbnm,nffffffffffffffffffffffffffejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjfnsssssssssssssssllllllllllllllllllfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Tilbage til Top-10 listen.