boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1831


Kelloggs' Cornflakes m. Prosa-manden
Nu gider man lige at høre om en ... mand?!, der får god samvittighed hvis han starter dagen med en god gang Kelloggs' fucking Cornflakes. Han snakker med den mest fadæserede (kan man sige det?) stemme, jeg længe har hørt. "Det hører ligesom med til at vågne op", udgyder han på et tidspunkt. "Jeg føler mig frisk, hvis jeg starter dagen med en skål Kelloggs'". Slap dog lige af, mand. Det er jo ikke andet end en gang rådden morgenmad.

1749


Fanta i biograf
Den uhyggelig uhyggelig fanta reklame, med et par drenge, og to pop tøser, pigerne ser da meget søde ud men. man skal tro de begynder at kysse, men snydt det gør de ikke. Slogan Stem og få lem

1741


Sorbits Total
For satan, hvor er den dårlig. En pige prøver at vise, hvordan man skal spise et stykke tyggegummi ved brug af en stor svamp. De har åbenbart nogle problemer med deres storyboard - det mangler. En af personerne siger hele tiden (og det er så latterligt at høre på) "svampen er jo et stykke tyggegummi". Det er sgu' da ikke et stykke tyggegummi, din idiot. Hvor svært kan det være for ham at se det? De holder en lille frokostpause, og her sker det så. Pigen siger: "Jamen, hihi, jeg tænker ligesom på, hihi, hvorfor siger de det ikke bare, som det er". Hun fortsætter: "Det smager jo godt og giver endda nogle gang rene tænder". Da de skal til at optage igen, fyrer pigen kommentaren af, og reklamefolkene står målløse tilbage. Perfekt!

1712


Tubby Gold....
Have you ever been toooold....that your land is gooold.... Fuck dig dit lade Povl Kjøller plagiat! Og fuck jeres lade oversættelser! Fair weather betyder sgu' da smukt vejr.... ikke rimeligt vejr! Skrid tilbage til gadekjæret Jodle Tubby. Hvorfor skal vi belemres med sådan en alkoholiseret klovn der er en skændsel mod både Kenny Rogers og Povl Kjøller. Også den der dejlige sommersild der står og er ved at hive shortsene ud af kussen efter at Bumsekurt har lagt og knaldet hende i røven!

1703


Mobilix - billigst efter 18
En flok totalt underlige mennesker klædt i ufatteligt overdrevet grimt, men farvestrålende tøj sidder på en bar og stener. En psykopat sidder og kører sin pegefinger rundt på kanten af et glas, hvilket frembringer en lyd, som ingen mennesker på jorden kan holde ud at høre på. En kvinde tager en neongrøn drink op til munden, og skal til at drikke, men da alle folk pludselig glor på hende, sætter hun glasset igen. På et ur passerer sekundviseren tallet 12, og klokken er 18. Pludselig er helvede løs, euforien vil ingen ende tage. Idioterne fester som var de på speed, bare fordi de nu kan ringe fra deres latterlige mobiltelefon til 1 øre mindre i timen eller sådan noget...En reklame, der er til at blive syg i hovedet af!

1696


"Billige" møbler i Jysk sengetøjslager.
Denne reklame er virkelig irriterende... Man ser billeder af nogle møbler, og en mand siger: "Møbler er billige i Jysk sengetøjslager..." så kommer der en "kraaatsjj.." lyd, og det hele gentager sig igen og igen, indtil man står med øksen højt hævet over hovedet, parat til at smadre det stakkels fjernsyn - så når manden lige at sige "se i det nye katalog - kommer ind ad døren i morgen"... Skoooood reklame !!!

1680


Netto, sucks
Netto reklamerne er nok noget af det værste gang lort vi længe har set. Hvem fanden gider at høre på en gammel, svensker som står og snakker om at han kun tager til Danmamrk for at handle ind i Netto, løgner, svenske dranker nar. Hver gang den reklame kommer, giver den os fandeme kvalme. Også de to piger som sidder og snakker om at møde drømmefyren i Netto -de er ikke specielt falske. Nej, overhoved ikke. BLONDINER! Alle disse skod Netto reklamer, er bare så fucked up! Vi hader Netto reklamerne...Og det er vi hundrede på at I også gør...

1635


Bogense Pillen
Den der skod reklame hvor der kommer en fed gammel klam kone frem på skærmen, addd! og so en der holder maven så meget ind at man skulle tro hun havde spiseforstyrlser. Så ender den med at en eller anden idiot siger noget lignede som "Lad dine drømme blive til virklighed med Bogense familien" Aaaaaaaaaaaaaaa, skod reklame i stor stil. Ak ja endnu en af disse fantastiske slankeprodukter, som lover at man taber 30 kg på 2 dage, mens man æder franske kartofler og salami!!!! Troværdigheden understreges yderligere, af at vi ser en 3-4 gla'e fynboer, som står og fabler om dette skønne produkt.

1631


Bamseline, nu med peach duft
Der sidder tre kvinder på en bænk og dufter til en lille grim, ulækker flaske med bamseline-vodka. "Den dufter virkelig af fersken". "Som en hel ferskenlund" (hi hi hi). En mand går forbi, mens han smiler slesk og viser (med en boner i bukserne), at han meget gerne vil i seng med dem. En af kvinder observere dette, og siger så til de andre to: "selv mænd kan lide den". Derefter griner de fjoget videre. Baaaaaaaaavdr.

1626


Blockbuster, Legekamerater
Jeg synes at det er undeligt at lade en psykiske hæmmet blonde mand sidde og sige schh til en endnu mere lammet spastiker, der sidder og hopper rundt samtidig med at råbe mærkelige lyde. Ikke for at genere nogen specielt, men videoboutikker kan altså ikke lave reklamer, nu tænker jeg mest på Video Netto og Accord.

Tilbage til Top-10 listen.