boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1568


Toyota Avensis
Dårligere, mindre og grimmere bil skal man lede længe efter. Og deres lille udsagn "Den indre ro er standart", ja det er godt, men hvad mere er så standart? Standart udstyr i Avensis: 1.6 motor, rat, gammelt blæser anlæg - og det var så det! Avensis er dødens bil!!!!! INTET UDSTYR, LILLE BIL, GRIM OG KLAM....... Folk som kører i Toyota er folk som tror det er den helt store guld bil, altså tror de at de er ejere af en større Mercedes. Kig bare på hvor glade Avensis ejere er for at bruge deres el-ruder, som de ruller ned og siger "ville du noget?" Avensis er en taber bil (og i øvrigt også alle andre Toyota´er).

1555


knoppers
en rigtig ussel tysk reklame som er stinker af kunstighed langt væk. to arbejdere sidder i deres middags pause og spiser knoppers mens den sukkersøde musik kører og alt er godt og dejligt......=( derudover er teksten ulidelig: "glemme alt om konkurence - finde langsomt din blance...."

1514


Dansk karroseri
Den hader jeg kort og godt på grund af melodien: "Leje bil og reperation med garanti,kan du altid hos Dansk Karosseri". Hvem er dog de evnesvage mennesker, der har fundet på det motto. Jeg spørger bare.

1513


Alm. brand bank.
Den reklame er RØV kedelig og man er faldet i søvn inden den nogen sinde er begyndt. Hvis Alm. band bank virklig skal sælge til mig skal der ske noget nyt!!! Man følgler fek.s.en dame som arbejder hos Alm. brand bank. Hvor egoistist, uopfindsomt og kedelig!!

1479


Young travel
vi er et rejebereau Young Travel. Vi sælger rejser til unge teenager, som ikke har så forfærdelig mange penge, men stadig gerne vil ud, og se verden. Kom og hør nærmere, eller se vore hjemmeside ???

1473


Maybeline
Vil du have store fyldige udtryksfulde klare øjenvipper? som næsten ikke klistrer og klatter! så skal du prøve Maybeline`s nye super express mascara, kom i sæsonen`s hotteste farver. Maybe she is born whith it, maybe it`s Maybeline. Ifølje reklamerne er deres produkter de bedste, men alle ved godt det er noget SKOD!!!! Man bliver ikke hollywoods nye super star ved at bruge Maybeline, nærmere skraldespanden`s herre!!

1468


MTVs reklamer
svenske reklamer som, f.eks. en hvor der er to menner´sker i et telt, som sidder og mumler og pludselig så sig de: "shøtbuller" ,"shøtbuller" , og sidder og stønner. Så er det man tænker Hmmmm! MEN SVENSKERE ER JO HELLER IKKE ALT FOR KLOGE, VEL?

1458


Raider - the love story
Hvordan kan man dog lave en reklame på den måde? En pige prøver af flygte for hverdagen, hvor der er nørder og grimme personer, ved at spise et stykke chokolade? Ja, jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg skal skrive til denne, for den er da bare så langt ud. At opstille en reklame, som om det var den helt store film er da en ny idé, men det er jo en fuldstændig uhørt plat idé.

1457


ekstra bladet
Den er bare for god. Den handler om en dame som kommer ind med en vase og er skåret, giver den til den snoppede ekspedient som ikke "når at gribe den og siger så "nu kan du ikke få den byttet" Også begyndte man at grine, ha ha ha ha ha ha ha ha ha (cut, red.)

1457


swiffer
de siger at den optager ja nærmest sluger støv, hvorefter at de slår på swiffer kosten og der flyver støv ud.

Tilbage til Top-10 listen.