boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1457


swiffer
de siger at den optager ja nærmest sluger støv, hvorefter at de slår på swiffer kosten og der flyver støv ud.

1438


Wella
En ung pige står og ser dum ud mens man hører en stemme "Jeg har forsikret min bil, mit hus, min hund...." og så kommer der et latterligt smil og så hører man stemmen igen, mens hun "kaster" håret tilbage, om på ryggen "... og nu også mit hår", det er altså bare for latterligt. Det er ligesom om de siger se jeg bliver skønhedsdronning af at bruge den hårshampoo.Er det bare latterligt eller hvad ?????????

1418


Lambi-lam
Jeg mener helt klart at Lambis reklame for deres åndssvage toiletpapir er totalt langt ude. Vi ser et eller andet lam og stå og drikke ved en sø. Den suger så meget at søen tørrer ud, og en lille snotunge, der er ude at fiske opdager, dette helt utrolige fænomen

1395


Mobning i skole
mobning er en form for aggression,børn mobber hinanden fordi de er jaluox over for andre børn.Det her handler om en pige som blev mobbet af sine klassekammerater.Hun var selvglad og var en forkælet tøs hun havde en vane hun fandt mange forskellige løgn historier om sin familie.Senere hen blev hun mobbet fordi hun overdrev.Hun tog problemet med hjem og moderen kom for at beskytte sin datter,hun havde besluttet at hun vil være sin datters medhjælper/hendes kolleger!!!!Da moderen kom for at hjælpe hendes datter sagde læren at det var ikke moderens problem det var lærernes problem,og det var også datterens skyld at hun skjulte problemet og gik direkte hjem og sladrede!!! Foran lærerne havde hun en stor rolle at spille uskyldig.De troede hun var en lille stakkel. Lad os bede til hende at hun vil være glad i sit grav.... (Og det er sket i virkeligheds verden og ikke i bare drømme!!!!!!!!!!)

1391


L´oreal
Ung dame kommer og siger hun bruger rynkecreme. Unge mennesker døjer ikke med rynker og derfor er det latterligt at de sætter en ung dame til at reklamere for en rynkecreme. Også det der "fordi jeg fortjener det" er til at få spat af.

1388


DSB's Muppet forsøg feat. Søren Pilmark
En hel serie af tåbelige reklamer. En underlig blå bamsefyr på 1½ meter udspionerer Søren Pilmark fordi Søren har det så godt. Pointen er at Søren tager (DSB)toget på arbejde, og på ferie, og til fodbold, og i skoven, og i brugsen og til månen. Dialog/Monolog og handling er her en by i Rusland, så manuskript er vist noget der blev sparet væk.

1364


Mc.D...det er okay..??!!! -whut?
Lalalalaa...en lille sød pige (med ubeskiveligt grimme tænder) finder en ret grøn frø....underligt nok kan frøen tale...."KYS MIG!!" -(ind til videre har ingen fattet det er en Mc. Donald's reklame)- ....lalalaaa...hen og lure ind af Mc.D vinduer....afslutter reklamen med sætningen: "Mc. Doald's, det er okay. Men en talende frø det er bare SÅ sejt!!!!!".......åwkÆy....lidt sort måske...

1359


Lee -- bukser
En brasiliansk reklame for bukserne LEE og den handler om at der er nogle piger der sider på knæ og siger shike boom boom, hele tiden mens de rager nogle mænd på røven, og hmmm! andre steder. Og så varer den ca. 8 min. DEN ER SKOD SKOD SKOD DÅRLIG! LIGE TIL AT BRÆKK SIG OVER!!! MEGA PLAT DÅRLIG REKLAME!!

1334


Hydro Texaco
Hydro Texaco vil så gerne være kendte! Men hvordan finder de ud af om de er det??Folk bliver sendt til testing og får vist forskellige kort der ikke ligner en skid, men alligevel kan disse forsøgspersoner relatere til Shell, Q8 og Statoil, men da YX kommer frem kommer der ingen relationer ind på lystavlen. En reklame der helt klart er 1 ½ minut for langt!!!

1326


Fætter Br
En dødsig reklame som reklamer for noget dødsygt som er dødsygt. Altså helt ærligt det er da bare for plat at sige "www du hvad det bedste er BUM BUM legetøj fra DDR. Jeg gisder njvfjhdfvlkjvfdlkjfdbvlkvlvfknlvvfnkfvknfknv n nfvkn n nk knf nkf k' gf nt g g f gd hg h jhh

Tilbage til Top-10 listen.