boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1324


Råd og Dåd
En feeeeeeed mand (samme mand som er med i Kvickly reklamen) hopper rundt på skærmen og prøver på, at åbne en dør ind til sit badeværelse. Det tager ham åbenbart lang tid, da hans fede mave konstant er i vejen. Til sidst, lykkedes det dog flomme at sparke døren og .... kameraet zoomer ind på ham og man kan se, han savler voldsomt. Badeværelset ser ikke for godt ud - så fat-man tror, man kan savle det rent! Sikke en nar! Alle og enhver ved, at man hellere skal gå ned i Råd og Dåd og savle af ekspedienterne; det kan de faktisk godt lide.

1315


Coca cola-Papegøje med cola lyde
En lækker fyr sidder i en bar. Papegøjen i nærheden af ham siger cola lyde og frister ham med en iskold cola. Den starter med :Lyden af en cola der bliver lukket op . Den brusende lyd af cola der bliver Hældt op i et glas. Isterningernes blob i colaen . Slurk efter slurk. Så ender den med at han får serveret en cola ved bare at vende sig om til bartenderen !!!!

1300


MMMM.... Marabou
Der er en klam pige i et hus en mørk aften hvor der er uvejr og lige pludselig ringer telefonen og en eller ander nar siger MMMMMM og straks så løber hun ned til den nærmeste kiosk ( i øs pøs regnvejr ) for at købe en Marabou og det sidste man ser er at kioskmanden sidder og siger MMMMMM ind i en telefon er det plat eller er det plat?

1288


Fætter Br
ÅHHHHHHHHHHHHH nej er der nogen der har set den med fætter BR, jeg kan ikke rigtig fortælle om den for de har så mange at man er ved at knække sig over det, hver gang den kommer på mit fjersyn og betjeneren ikke er i nærheden, håber man jo næsten ens fjersyn sprænger i luften, den har gjort mig så tosset, at jeg ikke gider at købe legetøj til mine børn der, så hellere lave det selv.

1286


Boller fra Kohberg (noget i den stil)
En hulkene semi-dokumentar, som omhandler to frække drenge, som har gjort et eller andet plat forkert, hvad kan jeg ikke huske, ihvertfald skal de tilgives eller lignende, og får nogle kohberg boller. den minder meget om søren faulis kims reklame i stil og i mood, hvilken vi alle kan huske var TOTAL RINGE. Derfor skal denne nye bolle reklame forbydes for boern under fuck.ng 100 år. Skod reklame!

1275


Sonofon Variant
Der sidder to dukker i en balje på en strand - hva' fanden gør de det for?. De har en kikkert med, og de holder så øje med en builder-fyr i for små shorts, der ligger lige ved siden af. Hvad kikkerten skal gøre godt for, er lidt usikert - for dukkerne kan åbenbart sagt'nens høre hvad kikseren siger (altså dukker og høre i samme sætning er måske for meget for no'en, men det skal det åbenbart forestille, bvaddr). Nå, men ham fyren ringer rundt til noen damer, og de vil åbenbart ikke med på stranden, der da osse er helt tom. Så siger den ene fjantede dukke til den anden, der ovvenikøwwet hedder Lajf, at "det er sørme godt, at han har Sonofon Variant så meget som han ringer". Er der ikke snart en der kyler de dukker i Nordsøen eller hvilken sø der nu er nærmest?

1271


Sonofon-variant
En af de mest kiksede reklamer der endnu er vist på tv. Til dem der ikke kender reklamen, så er det den med de to dukker, der forklarer hvad Sonofon-variant går ud på ved at vise en plat og total langt ude film om en konge i forskellige situationer. Sonofon-variant illustreres også ved et gearskifte -Sonofon-variant skifter abonnement alt efter, hvor meget man taler i telefon.

1261


Et eller andet rejsefirma der starter med A
Man ser en eller anden fuck up kvinde. Det ligger og ser godt (tror hun hvert fald selv.) Mens man hører en speaker med den velkendte reklame stemme, (som man efter hånden bliver skide træt af.) Bagefter siger den fucked up kvinde på den mest hjernedøde, røvsyge, svansede og kanon irretende synkronisering "skønt" Hvis man skulle lave sådan en reklame kunne man i det mindste havde fået en hot babe til at sige "skønt"

1259


Kasse-kredit
Er meget dårlig fordi man ikke kan genfortælle den uden, at man kludrer ordene fuldstændig sammen!!! Og det er ikke sjovt når man er rigtig ivrig for at fortælle den, desuden er det heller ikke sjovt det de siger i reklamen! Det er bare Anja og Mie's mening fra Rørbæk skole!

1258


RISSI FRUTTI
Virkelig den værste reklame på tv!! Den er da for PLAT!!! De 2 grimme tøser, som sidder og spiser på en total underlig måde..!! Og så ham Naren, som ikke kan finde ud af at ramme munden og drikke!!! Helt ærlig!?!?!?

Tilbage til Top-10 listen.