boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1247


Kinderæg - 3 ting på en gang.
En reklame der er præget af plathed. En knægt på 12år (ligner en deromkring) der vil ha noget som er platter end plat. han bliver så glad over at få noget legetøj (ikke engang værdig at blive kaldt for legetøj, så lille som det er) der er mindre end, for at være venlig, en flue splattet ud på en væg. Moderen skal på indkøb, drengen vil ha hele tre ting på en gang. (idet hun tænker på de tre ting, kommer hun tilfældigvis forbi Kinderæg) da moren kommer hjem leger de gemmeleg og drengen og hans søster bliver bare så glad for at ha fået tre hele ting på en gang, nemlig: noget der kan spise, noget man kan lege med og en overraskelse. Nåh fint nok! men aldrig før har jeg oplevet så plat en reklame før, jo det har jeg vel, men denne her er nu meget plat. Minder om en amerikansk serie oversat til tysk.

1245


Kellogs i det hele taget
Har I lagt mærke til at i hver eneste Kellogs reklame kan folk ikke undvære det efter at have prøvet det! Altså bliver man afhængig af Kellogs produkter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ER SGU´DA IKKE NOGEN FORDEL!!!

1241


erikson t28s
erikson t28s er meget svag telefon en ko står ude på en spadser mark og siger som en grim ko så så kommer der en flyvende the kop der står os en mand med den klameste t28s så tar rumvæsnerne hans t28s og siger "DEN SMAGER AF KYLLING" fordi det er jeg os

1239


DSB reklamer - hvis tid er det du har mest af.
Jeg kan ikke klare den der vamle reklame med de der klamme Christianiatyper der står og oversavler hinanden mens et IC3 tog snøvler sig forbi. Stodderen er sgu da noget af det grimmeste der nogensinde har set dagens lys. Han ligner sgu en affaldsspand der er blevet spartlet med lort! Fy for satan.

1229


Corn Flakes
Kok: Og så lidt til dig her - VÆRSGO (Grim skaldet mand): - Har du glemt at komme mælk på? Kok: Der ligger noget A-38 nede i bunden (Grim skaldet mand): - Mmmmm.... den kan stærkt anbefales. Kokkens den bedste! Kok: Og også dig værsgo - god energi lige fra morgenstunden! Kok:(Ung køn pige): - Ja hahahahaahaaaaa Uddrag af nyeste skud på stammen af tåkrummende forfærdelige Kellogs Corn Flakes reklamer ALT ved den reklame er bare så sindssygt irriterende. Især at alting er sygeligt lyst, de fleste personer er uendelig grimme, og den eneste normaltudseende kvinde viser sig at være hamrende retarderet, idet hun bryder ud i ukontrolleret lallen, da hun får overrakt sin skål med friske anderledes Corn Flakes. Det eneste der i virkeligheden er anderledes er den mand der har opfundet reklamen. - Og må jeg så til sidst tilføje at jeg rent fysisk får det dårligt af den reklame!

1229


kims
posen lugter lidt af lort ikke delle med lille bror så gå hjem og få det gjort jeg kan ikke lide lort såå skyn dig at få det gjort det skal lige i den seje skralespanen og det er dejligt at gøre det seks små lorte og en gås kims når du har lyst til at kværke husk melodien fra reklamen

1222


libresse
fed reklame højere bliver det ikke en bleg fed dame der render rundt halv nøgen forklædt som det mystiske 2 meter høje usynlige bind(invisible) ja da .....nej det går jo slet slet ikke vel selv reklamen for stryns gør det bedre.

1210


Swiffer rengøringsmidel
Et problem med steder du ikke kan nå så køb swiffer den kan gøre rent de steder du ikke kan nå med en støvsuer den samler støv og hår som en maronet uden at støvet spreder sig igen når du er færdig er alt opsamlet i swifferkluden og alt er rent fra top til tå rent ud sagt hvor swiffer gør rent forblir det pænt den kan vi anbefale

1203


Kohberg Bamse boller
Bamse Står og laver boller og så kommer der nogle dyr forbi og taber nogle grønsager ned i dejen!! Så bager Bamse bollerne på 2 sekunder (eller er det 1?) og smager på dem og siger: De smager Bamsene godt!!! Det eneste gode ved denne reklame er at det er det eneste firma der tør indrømme at det er tilfældigt hvad de propper i!!! SIKKE EN LORTE REKLAME!!!!!

1189


DSB
HVAD FANDEN ER DET FOR NOGET LORT!!!!!!!! SÅDAN EN GAMMEL ABE DER SIDDER OG SKIDER SAMMEN MED EN MAND DET ER VIRKELIG NOGET PIS EN SÅDAN SEX REKLAME SKULLE SLET IKKE VÆRE I TV OP I NUMSEN OG HVORFOR FANDEN SKAL DEN ABE FØLGE EFTER MANDEN DET SIGER JEG BARE NÅR VI SIDDER OG BRÆKKER OS OVER DEN

Tilbage til Top-10 listen.