boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1185


"Fiskeduserne"!!!
...Jaeee...Hva´ ska´ jeg sige? - Manuskriftet i denne reklame er SÅÅÅÅ dårligt, at man tror at det er løgn..! Der står en meget lille grim mand i et almindeligt dansk køkken, og smøre madpakker til hans små søde engle-børn. Imens at denne (irriterende mand - som for resten har et par store klodsede briller på..) smøre maden, si´r han ting som...:" Og børnene er vilde med dét!......"....Han snakker selvfølgelig om det KLAMME "smøre-makrel" som han er igang med at smøre på....! Børnene er nu begyndt at trippe, fordi at det bare smager så godt!!! *BVADDER* Så vender han sig om, mens hans (rigtige dårlige skuespillerinde) medvært, som spiller konen, si´r:"Gi´ dem nu bare de madpakker, skatter!" Hun si´r dét i så´n en tone-art, så man er lige ved at tro....Det ku´ selv Bob Sagat gøre bedre! (Bob Sagat: En dårlig amerikansk skuespiller, som bl. a. har sit eget TV-show, "Sjov & Spas"...) DEnne reklame er latterlig, og burde forbydes at ses.......!

1166


Kia biler
Hvem vil eje det lort? Går den i stykker skal man køre 100 km for at finde den nærmeste forhandler + reservedelenes priser er jo helt til grin. Motoren er af gammel Mazda teknologi fra 80`erne, og derfor kører en Kia under 10 km/l. HELT TIL GRIN. 2 Airbag er lige sagen for Kia ejere (de udtaler til lille mor: nyeste teknologi med hele 2 airbag)..........SKOD

1163


Nørderne med pizza
Der sidder 3 voksne mænd klædt ud i drengetøj (set fra en pensionists øjne) de glor alle 3 på computeren mens de siger WOOW!!! de har lige opdaget at man kan surfe på internettet! så kommer den 4. mand ind med en hvid skjorte i hænderne og et kæmpe stykke pizza på skjorten, jeg mener for fanden har idioten ikke fjernet det stykke??? så siger han "Din KLAPHAT! (øøøhhh....??? okay?) se nu her!, hvad vil du gøre ved det?" BING!! så er de pludselig inde på en hjemmeside hvor der er film om hvordan man vasker præcis en pizza plet af tøjet!! øøhh.....? rimelig realistisk ik'?? de vasker tøjet (som om det er svært!) og bagefter, sidder de og måber mens de siger "WOOW" total dårlig reklame!! jeg væmmes!!

1157


CARLSBERG
En eller anden idiot besøger sin latterlige kærestes forældre og den grimme skaldede far spørger om idioten ikke vil med på Bali. Det vil idioten selvfølgelig godt og han siger at han godt trænge til et par dage på langs. Så spørger den grimme skaldede far om han hellere vil spise italiensk. Idioten bliver totalt overrasket og siger "Restaurent Bali? jo det er fint nok" HAHAHAHA hvor morsomt... NOT!!!!!!!! Hvorfor kan idioten ikke regne det ud??

1153


Rafaello...
Hvad sker der dér? Først sner det på en tropeø, og man ser en masse glade, smukke mennesker, som synes det er helt vildt fedt. Nå, så får vi at vide, at fnuggene er lige så lette som Rafaello - efterfulgt af et billede af en kokosbold. Personligt kunne jeg ikke tænke mig, at det begyndte at regne med kokosbolde, mens jeg var på ferie på en tropeø. Nå, men det er hvad det er. Totalt vås. Men det topper ikke dér. Nej, vi skal jo vide at sådan en let lille sag består af en nød, noget udefineret hvidt snask og kokos. Og her kommer det absolut grimmeste: efter vi har fået et godt overblik over ingredienserne i sådan en Rafaello, fortæller den søde dame os, at det vel at mærke er "helt uden chokolade"!... Den fatter jeg bare ikke...

1149


Storebæltsbro
Magen til racistisk nazireklame skal man fandeme lede længe efter! Det hele handler om sådan nogen kultursnobbere der sikkert også stemmer på SF og skjuler lig i kælderen, de har altså fået den her sindssyge idé at tage til københavn efter en eller anden fucking opera, spillet udelukende på vandrør og gulvbrædder fordi det skal være kunst. Og så skald er absolut stå to retarderede gamle kællinger og sige en vittighed der er så dårlig at man er ved at falde i søvn! Og så prøver de at få folk til at købe et eller andet stykke plastic med et par ledninger og en tidsindstillet bombe til 9,95, som de tager en mindre formue for, og altsammen for at komme over en eller anden usandsynlig bro! Og så det kvalmende pusse-nusse-åhh-hvorer-det-dansk-Morten-Korch-nationalromantiske stykke musik de har til sidst, det er fandeme til at brække sig over!

1148


Toffeefee på eeeventyr
Jeg er så iriteret over dén reklame for tofefee chokolade. Den starter med at ungerne er på eeeventyyyr i haven, og lige som eventyret er ved aaat være slut kommer..........Proviant-mesteren !!!!!!! Og så lyder speakeren : ( En 98-år gammel mand ) " Det er knasende sprød hasselnød, karamel og et pift af chokolade på toppen " Hmmmmm......Mon ikke vi allesammen bare skal indse at toffefee smager ad helved til og IKKE redder et eventyr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1146


Coka cola
Den handler om en idiot der lærer en perker hvordan man spiller guitar tror han selv men aben tjener sgu meget på det og beholder kun 2 kr. selv .Selv om han ligner en der godt kunne bruge pengene til pænere tøj M.V.H D@niel og P@trick

1141


McDonald's karaoke reklame.
Hold kæft, hvor er det bare uhyggeligt... Man sidder og ser TV, og pludselig bliver man overfaldet af en ondsindet reklame. Man ser disse friske grøntsager og kødvare (Som ALDRIG kommer i McD's mad alligevel) mens en eller anden vatnisse syngr denne her skodsang som man får på hjernen, og går og synger hele tiden... Samtidig har man lyst til at dræbe ALT som siger lalalalalalalala, og hvad de nu elers synger...

1136


amazing ally
en ondsvag dukke som kan gøre spille med dig og huske hvem der har vundet, hun kan også huske alle de vigtige reklamer, det er simpelhen for ondsvagt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tilbage til Top-10 listen.