boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1105


Toffeefee på eeeventyr
Jeg er så iriteret over dén reklame for tofefee chokolade. Den starter med at ungerne er på eeeventyyyr i haven, og lige som eventyret er ved aaat være slut kommer..........Proviant-mesteren !!!!!!! Og så lyder speakeren : ( En 98-år gammel mand ) " Det er knasende sprød hasselnød, karamel og et pift af chokolade på toppen " Hmmmmm......Mon ikke vi allesammen bare skal indse at toffefee smager ad helved til og IKKE redder et eventyr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1105


Statoil
Det er kort fortalt et eller andet kikset forsøg på at lave en morsom reklame, men sandheden er at alle os lidende seere krummer tæer så vi næsten ikke kan rette dem ud igen. En eller anden fed klam burger-amerikaner bader i et badekar på sit kontor på 127. etage i sit kæmpe olieimperium af et højhus - oveni købet med en mølædt cowboyhat på. Allerede der ved vi hvor det bærer hen....NÅ men så kommer hans røvslikkende lige så klamme søn ind ad døren med en kæmpe verdensnyhed "about those crazy scandinavians". DE ER BEGYNDT AT SÆLGE FRANSKE HOT DOGS!!!! Så stiger burgermanden op af badet, hvor efter vi ser hans enorme vom, der er en lille forklaring på McDonald's succes, hvorefter han fabler et eller andet totalt plat om at der ingen grund til panik, for skandinavere er ikke andet eskimoer og hvalfangere og den slags. Det er meget svært at se ideen i denne reklame. Er det mion i virkeligheden et skalkeskjul for at Statoil i realiteten er en møghamrende elendig og dyr service station????

1100


Storebæltsbroen med tenniskampen
4 københavner drengerøve har lige spillet tennis, og på helt enormt overdreven accent siger den ene at han skal til jylland og laver bryster med hænderne - de andre svarer ham på lige så irreterende accent om han ikke bare kan finde noget kvinde her - hvorefter en siger : "de kender ham alle sammen" - og så griner de fordi de bare synes det er så sjovt. Alle personerne har intet med københavnere at gøre og de er så utiltalende at man bliver vildt irreteret på dem. Overdrivelse fremmer forståelsen, men her er det sgu lige en tand for meget.

1097


Aqua nørd, med 3 piger i vandet
Nørd står ude i vandet,med et undervands camera, så kommer der 3 piger og siger ....uhhhh...uuuuhhh.. og pludselig har de deres trusser oven vande, og så siger det klik der blev taget et billede,og før han ved af det bliver han jagtet på stranden, og gemmer sig bag et palmetræ. DET ER EN REKLAME, DER ER HAMMER SJOV....... NOT NOT NOT!

1096


amazing ally
en ondsvag dukke som kan gøre spille med dig og huske hvem der har vundet, hun kan også huske alle de vigtige reklamer, det er simpelhen for ondsvagt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1091


Elnett Hair Spray
Jeg fatter ikke, hvordan man kan lave en så dårlig reklame! Den unge kvinde kommer gående i bedste cat walk stil omgivet af journalister og pressefolk. Endelig henvender hun sig til os lidende seerne for at fortælle, at hun elsker Elnett, hvorefter hun lige drejer rundt et par gange, så vi alle kan se, på hvor mange forskellige måder, man kan sætte sit hår, hvis man altså bruger Elnett Hair Spray. Bwaardd...!! Og ikke at forglemme - selvfølgelig slutter vi af med nu-får-jeg-snart-kvalme-sætningen "Loreal - fordi jeg fortjener det". Kvinden går igen hen til pressefolkene, og vi sidder tilbage med kvalme! FÅ SÅ FJERNET DEN REKLAME!!!

1089


Danske Bank.... ZzzZzzZ
Hvilket reklame bureau har Danske Bank fået til at lave deres reklamer? og deres nye logo (klamt!)! Den værste (der overgår de andre Danske Bank reklamer) er den der vare 2 min med at en mand bare går rundt, og tænker på hvad han skal lave i fremtiden. Og til sidst når han hen til det sted han startede. Den er så klam og kedelig at man har lyst til at SMÆKKE fjernsynet.

1088


Toyota Reklame
hvor manden tror at de ser på ham (damen der køre i en toyota, det var ok) men mande vil bare pule ham i røven kan du ikke se det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1084


fakta - det tager kun 5 minutter men vi vil så ger
For det første tager det meget mere end 5 minutter, for man kan ikke finde noget! for det andet er det helt tydeligt en mand der snakker i fjernsynsreklamen og alligevel står der hilsen Heidi faktamedarbejder til sidst. Og så er hun fucking grim hende der som sætter en papkasse ned over en lille dreng, som hedder Boris........hva' fanden er det for et navn de ku' da ha' kaldt ham Mads eller noget andet normalt!!!

1083


Morgenmild morgenjuice
Det starter med at det fede, skaldede læs lort starter med at snakke som en fuld bornholmer. Det går ikke særligt godt. "Morgenmild morgenjuice fra juiceby". Jeg siger bare "få det lort væk fra skærmen". Det gir' jo ingen mening. fede læs. han lugter., forresten vil nogen fortælle mig hvorfor svinet sidder i en pyjamas

Tilbage til Top-10 listen.