boblere

Følgende boblere er tilgængelige og venter ængsteligt på at komme på top-10 listen. Hjælp de stakkels små, ved at trykke på .

  Forrige Næste
stemmer beskrivelse

1133


Aqua nørd, med 3 piger i vandet
Nørd står ude i vandet,med et undervands camera, så kommer der 3 piger og siger ....uhhhh...uuuuhhh.. og pludselig har de deres trusser oven vande, og så siger det klik der blev taget et billede,og før han ved af det bliver han jagtet på stranden, og gemmer sig bag et palmetræ. DET ER EN REKLAME, DER ER HAMMER SJOV....... NOT NOT NOT!

1132


McDonalds - McNuggets til en tier
Altså, en eller anden nar der tilsyneladende har brugt alle sine penge på nervemedicin (han ligner nemlig en der har brug for det) render rundt og prøver at få noget at spise. Idioten åbner f.eks sit køleskab og efter lang tids efterforskning går det op for ham at der ikke er noget mad i køleskabet. Så han åbner for fryseboksen og begynder at æde isterningerne. Spade. Eller hvad med den her: Han kravler op i et træ (tænk at tør og gider) og begynder at æde nogen korn der egentlig var tiltænkt fugle. Her begynder man at håbe på han falder ned. men den værste er nok den hvor han prøver at stjæle nogen brødstykker som en rar gammel dame kaster ud til nogen ænder. Den evnesavge idiot har bare ikke indset at man kan få nogen ulækre stykker friturestegt kylling inde hos MCDonald's for en tier. Og vi andre har ikke indset at både idioten og manden bag reklamen burde spærres inde et sted hvor de ikke kan slippe væk. Måske begynder de at æde hinanden så?

1131


Cheerios
"Cheery oats, Cheery corn, Cheery rice and wheat -cheerios so good to eat!" Der burde ikke være nogen tvivl om hvilken reklame jeg sigter til, da alle med et fjernsyn, på et eller andet tidspunkt er blevet udsat for denne elendige undskyldning for en intelligent reklame! Kortere kan det ikke siges!

1130


Statoil
Det er kort fortalt et eller andet kikset forsøg på at lave en morsom reklame, men sandheden er at alle os lidende seere krummer tæer så vi næsten ikke kan rette dem ud igen. En eller anden fed klam burger-amerikaner bader i et badekar på sit kontor på 127. etage i sit kæmpe olieimperium af et højhus - oveni købet med en mølædt cowboyhat på. Allerede der ved vi hvor det bærer hen....NÅ men så kommer hans røvslikkende lige så klamme søn ind ad døren med en kæmpe verdensnyhed "about those crazy scandinavians". DE ER BEGYNDT AT SÆLGE FRANSKE HOT DOGS!!!! Så stiger burgermanden op af badet, hvor efter vi ser hans enorme vom, der er en lille forklaring på McDonald's succes, hvorefter han fabler et eller andet totalt plat om at der ingen grund til panik, for skandinavere er ikke andet eskimoer og hvalfangere og den slags. Det er meget svært at se ideen i denne reklame. Er det mion i virkeligheden et skalkeskjul for at Statoil i realiteten er en møghamrende elendig og dyr service station????

1128


Storebæltsbroen med tenniskampen
4 københavner drengerøve har lige spillet tennis, og på helt enormt overdreven accent siger den ene at han skal til jylland og laver bryster med hænderne - de andre svarer ham på lige så irreterende accent om han ikke bare kan finde noget kvinde her - hvorefter en siger : "de kender ham alle sammen" - og så griner de fordi de bare synes det er så sjovt. Alle personerne har intet med københavnere at gøre og de er så utiltalende at man bliver vildt irreteret på dem. Overdrivelse fremmer forståelsen, men her er det sgu lige en tand for meget.

1126


Elnett Hair Spray
Jeg fatter ikke, hvordan man kan lave en så dårlig reklame! Den unge kvinde kommer gående i bedste cat walk stil omgivet af journalister og pressefolk. Endelig henvender hun sig til os lidende seerne for at fortælle, at hun elsker Elnett, hvorefter hun lige drejer rundt et par gange, så vi alle kan se, på hvor mange forskellige måder, man kan sætte sit hår, hvis man altså bruger Elnett Hair Spray. Bwaardd...!! Og ikke at forglemme - selvfølgelig slutter vi af med nu-får-jeg-snart-kvalme-sætningen "Loreal - fordi jeg fortjener det". Kvinden går igen hen til pressefolkene, og vi sidder tilbage med kvalme! FÅ SÅ FJERNET DEN REKLAME!!!

1124


Toyota Reklame
hvor manden tror at de ser på ham (damen der køre i en toyota, det var ok) men mande vil bare pule ham i røven kan du ikke se det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1122


Kvickly slogan
Kvickly er meget glade for deres elendige reklamer. De er specielt glade for deres slogan: Kvicklys nuværende slogan: Kvickly - så behøves du kun handle et sted! Bedre slogan til Kvickly ville være: Kvickly - så behøves du kun stå i kø et sted!

1122


Morgenmild morgenjuice
Det starter med at det fede, skaldede læs lort starter med at snakke som en fuld bornholmer. Det går ikke særligt godt. "Morgenmild morgenjuice fra juiceby". Jeg siger bare "få det lort væk fra skærmen". Det gir' jo ingen mening. fede læs. han lugter., forresten vil nogen fortælle mig hvorfor svinet sidder i en pyjamas

1117


frebrezee
En gammel kælling der står i sit køkken og prøver at lave mad hvad hun ikke kan finde ud af for hvorfor skulle man fjerne lugt hvis det ikke er brandt på bagefter kommer der så en mand med sin totalt grimme hund der ikke fatter andet end at være grim som slut er der en dame der sider med et par totalt umoderne og klamme løbesko som hun påstår ikke lugter mere man kan bare se at stemmen er lagt på ligesom tysk fjernsyn

Tilbage til Top-10 listen.